Speltips: Coco Gauff – Caroline Garcia 6/9 “Vi testar en fräckis…

Speltips: Coco Gauff - Caroline Garcia 6/9 "Vi testar en fräckis…

SpelTorsten

Det är två kvinnor i riktigt bra form som möts. Kvinnor och kvinnor, Cori Gauf eller Coco som hon kallas är nyss fyllda 18 år men redan rankad som nummer 12 i världen.

Coco Gauff har tagit tennisvärlden med storm och har redan dragit in fem miljoner dollar i prispengar och har två WTA titlar och en Grand Slam final och är precis fyllda 18 år. Hon är en ruskig talang som slår hårt och attackerar, När serven stämmer så är hon oslagbar. Hon har en bra turnering bakom sig och visat styra när det verkligen gäller. Flera gånger i turneringen har hon legat under i ett set men kommit tillbaka starkt, som senast mot kinesiskan Zhang när hon låg under i både första och andra sett men kom tillbaka och vann i raka (7-5, 7-5). Jag gillar verkligen hennes aggressiva stil där hon ofta möter bollen och klipper till direkt. Det är riskfyllt spel men fungerar det så kan hon slå vem som helst i världen.

Caroline Garcia är före detta världsfyra som spelar sitt livs tennis nu. Den 28-åriga fransyskan har 12 raka segrar inför detta möte och kommer från en turneringsvinst i Cincinnati innan US Open och har efter en paus i våras pga en skadad fot kommit tillbaka och vunnit tre WTA turnering, en på varje underlag (grus, gräs & hårt) så det är inget snack om att hon är i bra form och är kapabel att vinna US Open men Gauff är tuff och en svår nöt att knäcka.

De har mött varandra två gånger tidigare, senaste i DOHA i februari och Gauff har gått segrande båda gånger. I båda matcherna gick något set till tie break så det är lite som skiljer dessa kvinnor.

Det är svårt att utse en vinnare här och oddsen står väl rätt i nuläget med Garcia som knapp favorit och det är nog inte dumt att spela överspel i denna matchen (Över 21.5 är linan på nu) men jag väljer en liten fräckis att något av seten avgörs i tie break. Just nu får vi 3.00 i odds på det hos LeoVegas och jag klipper till direkt. Det kan hända att något annat bolag öppnar upp det spelet något högre och då kommer jag köpa ut på LeoVegas och lägga där men då nämnder jag det i kommenterarna här och på min twitter.

SPELET

Tie break i matchen3/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Tie break i matchen på LeoVegas