Speltips: Colorado Avalanche – Edmonton Oilers 3/6 “Blir det öppna…

Speltips: Colorado Avalanche - Edmonton Oilers 3/6 "Blir det öppna…

Åkesson

Det är dags för match 2 Stanley Cup semifinalen mellan Colorado och Edmonton. I första matchen var det öppna spjäll och full fart framåt. Defensiven prioriterades inte och matchen slutade 8-6 till Colorado. I denna match tror jag på lite mer avvaktande spel och kanske lite mer tillknäppt. Linan på över/underspel är skyhög och ligger på 7.5 mål, och jag går som sagt på underspelet.

Colorado Avalanche

Colorado håller jag som det kanske bästa laget i ligan. I grundserien vann man den västra konferensen med 119 poäng på 82 matcher. I slutspelet har man slagit ut med Nashville med 4-0 i matcher och St. Louis med 4-2 i matcher. Man vann som sagt första matchen mot Edmonton med 8-6, och kan det vara Colorados år i år. För att gå hela vägen krävs dock bättre defensiv och bättre målvaktsspel än senast.

Edmonton Oilers

Edmonton med McDavid och Leon Drasaitl i spetsen har imponerat i slutspelet. I grundserien slutade man på en 5:e plats i västra konferensen, men i slutspelet har man slagit ut Los Angeles med 4-3 i matcher och Calgary med 4-1. Nu har man fått tuffast tänkbara motstånd i semifinalen, men allt kan hända om man har en viss McDavid i laget. Nu gäller det dock att man få stopp på Colorados offensiv, och kan kan knipa en match på bortaplan.

Speltips

Det var som sagt öppna spjäll i första matchen, men jag har svårt o se att denna ska bli likadan. I lagens tidigare inbördes möten denna säsong har det blivit 3-2, 1-2 och 6-3. Linan är superhög i denna match och jag väljer att spela underspel. Mitt speltips i matchen blir därför under 7.5 mål till oddset 1.70 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Spela Under 7.5 mål på Betsson