Speltips: Colorado Avalanche – Nashville Predators 29/4 “Nu är…

Speltips: Colorado Avalanche - Nashville Predators 29/4 "Nu är…

DannesTips

Natt till fredag svensk tid och NHL-tips i sista skedet av grundserien till mötet mellan Colorado Avalanche och Nashville Predators. Lite omständigheter med skador gör att jag tycker mig se ett möte som blir målrikt.

Det är näst sista omgången i grundserien och här är förutsättningarna att båda lagen är klara för slutspel.
Colorado blev klara för ett bra tag sedan medan Nashville Predators spelade in sig i slutspelet i veckan.

Colorado är favoriter hos oddssättare för att vinna ligan. Det är i mina ögon rättmätigt då de har en fin offensiv och en stabil defensiv. Landeskog finns som resurs och Kadri har kommit tillbaka efter skada. Offensivt har de farliga linan med MacKinnon, Rantanen och Lehkonen.
Det finns också offensiva backar i Cale Makar (85 poäng) och Devon Toews (57p).

Tyvärr för Predators så fick målvakten Juuse Saros en skada i senaste matchen. I hans frånvaro är målvaktssidan inte lika stark i Nashville. Saros har stått i 67 matcher och med räddningsprocenten %.918 är han definitivt en av anledningarna att Predators ’clinchat’.
Alternativ till honom är främst David Rittich (målvakter kollas kväll torsdag svensk tid).
Offensivt finns det däremot många fina prestationer hos laget. Framförallt vår svenske stjärna Filip Forsberg (42 mål) som spelat bra senaste tiden, tillsammans med bland annat ”playmakern” Matt Duchene (84 poäng).

Nattens ekvation är att vi har skador defensivt på Predators, samtidigt vet vi att bland annat Forsberg är i bra slag. Jag litar på att Colorado vill visa upp sig inför hemmapubliken och lägger över 6 mål (Push på jämna siffran/pengar tillbaka, ordinarie tid) och vinst på sju eller fler.

Colorado Avalanche – Nashville Predators Över 6 mål till oddset 1,78 hos Unibet

Spela Över 6 mål på Unibet