Speltips: Colorado Avalanche – Nashville Predators 6/5 “Skador gör…

Speltips: Colorado Avalanche - Nashville Predators 6/5 "Skador gör…

DannesTips

Åter hemmamatch för Colorado Avalanche i starten av playoff. 7-2 skrevs siffrorna till mot Nashville Predators i första mötet i divisionsmötet och jag tror att målproduktionen fortsätter för Avalanche och lägger -1,5 måls vinst för laget.

Okej, Predators togs lite på sängen och kommer nog vara mer förberedda på Colorados bombardemang hädanefter. Men faktum är att med Juuse Saros skadad är målvaktsuppsättningen i Nashville ganska undermålig.
Om inget dramatiskt händer kommer Saros vara borta från truppen även denna match (i de två första matcherna, kollas som vanligt kväll innan match)

Predators goaltender Juuse Saros will miss Games 1 and 2 of his team’s playoff series against the Avalanche, coach John Hynes said Monday.
Källa theathletic.com

Alternativet till målvakter är David Rittich (som startade och blev utbytt senaste matchen) och 25 åriga Connor Ingram (4 matcher i Predators grundserie %.879)

Även med Saros i Predators mål så har Colorado en trupp som till och med ska kunna ’svepa’ Nashville i serien. I första matchen så var Nathan MacKinnon (32 mål i grundserien) igång och gjorde 2+1. Även backar Toews och Makar gjorde mål.

Som sagt med eller utan Nashvilles skadade förstamålvakt så ska Colorado ha bra chans att göra processen kort med denna spelserie mot Predators. Glädjande är att MacKinnon är igång och att se bredden hos Avalanche. Det finns flera tänkbara handikappspel, men med reservation för om Saros är redo eller ej så lägger jag -1,5 mål för närvarande som tips för Coloradovinst i detta tips.

Colorado Avalanche -1,5 till oddset 1,66 hos Betsson

Spela Colorado Avalanche -1,5 på Betsson