Speltips: Colorado Avalanche – Washington Capitals 19/4 “Målrikt…

Speltips: Colorado Avalanche - Washington Capitals 19/4 "Målrikt…

DannesTips

NHL-tips för natt till tisdag där Colorado Avalanche möter Washington Capitals. Här tycker jag mig se luckor defensivt samtidigt som båda lagen är starka offensivt. Jag rekommenderar ett överspel i matchen.

Colorado har just blivit klara divisonsmästare i Central. Washington spelar för att få en bättre placering i Metropolitan. Det är med andra ord lag som kan spela en öppen hockey och vi får hoppas att direktiven ”full fart framåt” beordrats i detta prestigemöte.

Avalanche har en fruktad offensiv i bland annat MacKinnonkedjan. Laget kommer från kross mot bland annat Carolina Hurricanes (7-4) och Los Angeles Kings (7-3) och har nio raka segrar.
Mot slutet av grundserien och med clinchade lag är det viktigt att kolla laguppställningar då vissa nyckelspelare kan vilas. Hur som helst tycker jag inte matchen är helt oviktig utan tror på att vi ser en böljande match med gott om chanser.
Vi vill dock helst se att coach alternerar målvakt (presenteras måndag kväll) och ställer andrakeeper Pavel Francouz. Förstakeeper Darcy Kuemper har vaktat kassen stora delar av säsongen (52 matcher) och nu kan det vara dags att ”spela in” Francouz…

I övrigt bygger Avalanches spel på offensiv. Både hos forwards och backar tänker laget framåt. Värd att nämnas igen är Cale Makar makar gör en strålande säsong med 26 mål och 82 poäng.

Mästarlaget Capitals krossade till slut Montreal med 4-8 i helgen och hade innan det en hemmasojour som var stark. Laget har kanske inte målvakter i år för att gå hela vägen, men annars kan man säga att Capitals är byggt både med rutin och spets.
Vitek Vanecek och Ilya Samsonov är de målvakter som är tillgängliga och spelas i olika matchningar. Lagets form säger att Vanecek startar men kollas då ikväll.

Medan Colorado har en stabil målstatisitk senaste fem med 26:13 så ligger Washington på en lite ojämn men positiv om 30:18. När de här lagen drabbar samman vill ingen gå från isen utan alla poäng med sig hem. Ett hett prestigemöte väntar som mycket troligt kan bli både målrikt och sevärt.

Colorado – Washington Över 6,5 mål inkl. övertid med 3 units till oddset 1,76 hos Unibet

Spela Över 6,5 mål inkl övertid och straffar på Unibet