Speltips: Columbus – Montreal Canadiens 14/4 “Gott om prickskyttar i…

Speltips: Columbus - Montreal Canadiens 14/4 "Gott om prickskyttar i…

DannesTips

Vi har ett möte på östkusten natt till skärtorsdagen mellan Columbus Blue Jackets och Montreal Canadiens. Östra konferensen brukar bjuda på öppen ishockey och jag tror att detta möte kan bli målrikt. Jag lägger över 6 mål i matchen.

Columbus gör en okej säsong. Även om det vissa saknas vissa nyckelbitar, delvis på grund av att laget håller på att byggas om, så ser strukturen ganska trevlig ut och har potential.
Lagets stjärna är Patrik Laine som har gjort 25 mål på 54 matcher (ca 73 är spelade i hela ligan). Laine kom ju från Jets och har varit från isen delvis på grund av skador. Finska leftwingern är bra för laget i powerplay och är något av en sniper.
Laine bär offensiven I Blue Jackets understödd av spelare som Voracek (47 assist) och Werenski (36).

Columbus liksom Montreal Canadiens har inget i tabellen i stort att spela för men det kan bli en del trejder i sommar och jag tror många vill visa framfötterna i denna match och avslutningen av serien, så motivation kommer inte saknas.

I Blue Jackets är Elvis Merzlikins förstekeeper. I Canadiens har ju Price varit frånvarande och i dennes ställe har Jake Allen och Sam Montembeault alternerats. Den sistnämnde stod sist i 4-5OT förlusten (onsdag kväll presenteras målvakter och jag tror i alla fall att Merzlikins kommer att stå för CBJ).

Vi hittar gott om prickskyttar i båda lagen. Tycker mig kunna se en böljande match med gott om plats för målskyttar. Får vi sedan målvaktsvalen med oss i till exempel Montembeault, och att Caufield (rookie) och Suzuki vaknar på rätt sida i Montreal så tycker jag chanserna ökar för en målrik tillställning.

Över 6 mål i matchen till oddset 1,83 hos Unibet

Spela Över 6 mål på Unibet