Speltips: Crystal Palace – Arsenal 4/4 “Målfest att vänta i London…

Speltips: Crystal Palace - Arsenal 4/4 "Målfest att vänta i London…

SpelTorsten

Patrick Viera ställs mot sitt gamla lag Arsenal denna måndag och det är ingen snack om vilket effekt han har sen han tog över Crystal Palace första januari.

Crystal Palace har bara förlorat tre matcher sedan Viera tog över i januari och det är inga dåliga lag de förlorat mot (Chelsea, Liverpool & West Ham). Så Viera-effekten är på riktigt och de har nu klättrat upp till en 12:e plats i ligan och ligger bra till för att slippa åka ur och bjuder på fin fotboll. De har fått igång målproduktionen och utklassade Everton senast med 4-0 och har fyra vinster senaste sex matcherna och gjort 13 mål på de matcherna. Då har de även haft Manchester City på besök där de fick med sig en pinne då matchen slutade 0-0.

Arsenal har verkligen spelat upp sig under säongen efter en otroligt svag start och befinner sig på en fjärdeplats i Premier League, fem poäng upp till Chelsea & tre poäng före Tottenham med en match mindre spelad. Vem kunde tro att Arsenal skulle slåss om Champions League platser efter de första rundorna (Förutom jag då)? Arteta har fått fart på sina grabbar och spelar en fantastiskt fin fotboll, med norrmannen och stortalangen Martin Ødegaard ställer de om ruskigt snabbt och påminner lite om deras glansdagar under Wengar. Med sin fantastiska blick och känsliga vänsterfot så gör han både mål och assist och har kommit sig tillrätta i sin nya klubb.

Det blir ingen lätt uppgift för Arsenal i detta londonderby och Crystal Palace kommer ge motstånd. Att Arsenal är favoriter är naturligt men inget jag kommer spela på. Jag har i stället lagt fokus på att båda lagen gör mål till nära två gånger pengarna. Det är två anfallsglada lag som möts vilket historiken också visar. Det blir nog en målrik afton denna måndagskväll. 1-1, 1-2 är troliga resultat och båda lagen gör mål kommer vara klart redan i första halvlek.

✔ Suttit fyra senaste inbördes med Crystal Palace som hemmalag.✔ Suttit 8/10 senaste mötena lagen emellan.✔ Crystal Palace har gjort mål i 11/14 matcher under Viera (City, Chelasea & Bradford har nollat dem)✔ Arsenal har gjort mål i 7/8 senaste (nollade mot Liverpool)

Spelet

Båda lagen gör mål6/10 Units investerasSpelet läggs på Bet365

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

//@SpelTorsten (Twitter)

Spela Båda lagen gör mål på Bet365