Speltips: Crystal Palace – Arsenal 5/8 “Äntligen är Premier League…

Speltips: Crystal Palace - Arsenal 5/8 "Äntligen är Premier League…

SpelTorsten

Då är vi igång med Premier League och jag har plockat fram ett spel på premiärmatchen mellan Crystal Palace och Arsenal. Ett möte som slutade med hemmaseger förra året 3-0 och blixten slår inte ner på samma ställe två gånger sägs det och denna gång tror jag på en annan matchbild.

Arsenal har värvat friskt inför säsongen och värvade Gabriel Jesus och Zinchenko från Manchester City, 22 åriga talangen Fábio Vieira från Porto & den talangfulla 19 åriga brasilianska högeryttern Marquinhos från São Paulo. Det är alla klass och passar Arsenals profil perfekt och kommer naturligtvis bidra offensivt genom säsongen.
Alexandre Lacazette fick lämna och gick på gratis transfer till sin gamla klubb Lyon i Frankrike.

Arsenal har under sommaren varit i USA och spelat träningsmatcher till mycket goda resultat. De slog tex Chelsea med 4-0 i helgen där båda lagen startade ett hyffsat ordinarie lag. De har totalt spelat fem träningsmatcher under sommaren där de har vunnit alla klart och det är inget snack om att Arsenal kommer vara med i Top4 striden i år. Efter en knackig start förra säsongen så lyfte de sig rejält och var med i Top4 striden men föll på mållinjen när Tottenham knep fjärde platsen två poäng före.
Arteta har börjat få igenom sin spelidé och med norska stjärnan Martin Ödegård på mitten som styr så tror jag absolut att Arsenal kan göra det bra. Det gör ont i mitt Manchester United hjärta att säga det men Arsenal ser riktigt vassa ut.

Crystal Palace är rikigt bra hemma det vet vi sen förra säsongen och de slog faktiskt Arsenal med 3-0 på Selhurst Park men denna gång kommer detta london-derby sluta tvärtom. Crystal Palace har också gjort en bra försäsong dock mot sämre motstånd och den förra arsenalspelaren och Crystal Palace tränare Patrik Viera kommer få det svettigt i premiären. Crystal Palace slutade på en 12:e plats förra säsongen där de tog större delen av poängen hemma så vi kan inte ta något för givet här och håller insatsen på medel (5/10)

Arsenal är som sagt i riktigt bra form och spelar med bra självförtroende. Gabriel Jesus kom in i laget direkt och har gjort fyra mål på fyra matcher under försäsongen samtidigt som Zinchenko fick 45 minuter senast mot Chelsea. Vi får heller inte glömma att William Saliba är tillbaka i truppen efter utlån till Marseille och kommer tillföra truppen trygghet i defensiven. Marquinhos har fått två inhopp under försäsongen och kommer väl sakta men säkert matchas in i truppen precis som Fabio Vierira.

I detta uppgör tänker jag att Arsenal har lärt sin läxa från förra mötet och med de kvalitéer de har kommer de ta kommande direkt. Förhoppningsvis får de hål på Crystal Palace innan halvtid och vinner till slut med 2-1.

SPELET:

Arsenal vinner5/10 Units investerasSpelet läggs på Betway

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Podacast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Arsenal vinner på Betway