Speltips: Crystal Palace – Brentford 30/8 “Inte nödvändigtvis…

Speltips: Crystal Palace - Watford 7/5 "Om Crystal Palace

JohanS

På Selhurst Park möts i denna midweekomgång två lag som fått klart acceptabla starter. Palace-Brentford kan vid en första anblick andas målsnålt och i synnerhet då Zaha inte är bekräftad till start i hemmalaget. Men givet hur lagen sett ut hittills tror jag ändå vi ska kunna få se minst ett par kassar här.

Speltips

Crystal Palace är ständigt ett lag man har svårt att veta var man har dem. Trots få spetsvärvningar lyckas man ändå år efter år lösa respektabla tabellplaceringar, utan att det dock lyfter till några roligare höjder. Zaha förblir kvar trots ständiga rykten om att stjärnan vill lämna för större klubbar. Starten Palace fått är ändå OK. 0-2 i premiären mot Arsenal och 2-4 på Etihad mot Man City är inte så mycket att säga om givet motståndarnas slagkraftighet. Men 1-1 borta mot Liverpool och 3-1 hemma mot Aston Villa är ju givetvis riktigt bra. Zaha skadad tätt inpå mötet sist på Etihad och hans närvaro här är oklar. Försvagar givetvis lagets offensiv då Zaha är fixstjärnan i bygget. Men, man löste ändå två kassar på Etihad, och även om det inte finns några storstjärnor bakom Zaha i offensiv väg så vill jag ändå hävda att Palace har en bredd på anfallsspelare som få andra lag i samma kategori i PL kan matcha. Prestationerna må pendla hos spelare som Eze, Ayew och Edouard men alla dessa herrar (som också startade sist) kan blixtra till. Och då har man ändå spelare som Mateta och Olise på bänken sist. Tror Palace gör mål på hemmaplan mot Brentford givet detta, liksom att Palace endast nollats en match denna säsong trots det tuffa spelschemat och sex mål på fyra matcher.

Brentford har startat sin säsong klart godkänt även man redan hunnit åka på två plumpar. Ändå starkt att ha gjort mål i samtliga matcher och så pass många mål på det. Förlusten mot Fulham (2-3) kunde lika gärna ha slutat med vinst för Brentford och 1-1 hemma sist mot Everton var såklart en missräkning men också väldigt orättvis. Brentford skulle absolut vunnit den matchen och hade några horribla missar, däribland Wissas blunder en meter från mål på retur. Brentfords prestationer lovar ändå mer för framtiden, så därför ger jag dem goda chanser att göra mål och till och med få med sig poäng i bortamötet med Crystal Palace, trots att Brentford på något märkligt vis är stora oddsmässiga underdogs här. Brentford kan bevisligen göra många mål, men också släppa in en hel del. Pontus Jansson missade sist till följd av skada, men kan vara åter här. Dock andra skador som stör i backlinjen på Canos, Oinnock och Ajer är inte helt spikad till spel. Framåt däremot är Brentford fulltaliga .

Inget av dessa lag har visat upp några vattentäta defensiver i inledningen av säsongen, och därför blir jag lite förvånad när oddsen på båda lagen gör mål uppgår till 1.85. Bägge lagen kan bevisligen även göra en hel del mål, så jag tycker man sitter rätt bra på spelet BLGM här. Varför inte krydda det med att lägga på över 2,5 mål eller kanske till och med Brentford dubbelchans? Jag nöjer mig dock med att endast spela båda lagen gör mål, och nämnda odds till 1.85 plockar jag hos Pinnacle.

Spela Båda lagen gör mål på Pinnacle