Speltips: Crystal Palace – Leeds 22/7 “Brittisk vänskapsmatch i…

Speltips: Crystal Palace - Watford 7/5 "Om Crystal Palace

JohanS

Det börjar som bekant dra ihop sig till ny Premier League-säsong och kvar återstår endast ett par träningsmatcher innan det är dags. Crystal Palace och Leeds är på träningsläger i Australien och möts vid fredag lunch i en träningsmatch. Jämna odds lagen emellan men jag håller nog det ena laget snäppet högre inför stundande säsong.

Speltips

Neutral plan här alltså mellan de brittiska lagen och lika bra betalt på såväl Palace- som Leeds-seger. Alla vet att allt kan hända i träningsmatcher men nu när det börjar dra ihop sig mot säsongsstart får vi anta att elvorna mer och mer börjar likna en premiärelva i PL-starten. Jag håller varken Palace eller Leeds särskilt högt inför denna PL-säsong men väljer i detta speltips att backa Palace då jag ser Leeds spelartapp som blytunga.

Leeds har tappat två av sina klart viktigaste stjärnor i Raphinha till Barcelona och Kalvin Phillips till Man City. Visst har man värvat lite, där bland annat Aaronsson tagits in från Salzburg för dyra pengar, liksom Sinisterra från Feyenoord och Tyler Adams från Leipzig. Men frågan är om Aaronsson verkligen kan ersätta Raphinha liksom om Adams kan ersätta Phillips. Är tveksam.

Palace har ännu inte varit så aktiva i transferfönstret. Fått behålla Zaha ännu ett fönster vilket alltid förvånar en och övriga nyckelspelare med. In har defensive mittfältaren Cheick Doucouré från franska Lens plockats för 21 miljoner euro. Palace tänker man ofta lågt om men år efter år är man distanserade från den absoluta botten i PL. Senaste tre säsongerna har man placeringarna 12, 14, 14. Man har spelat många träningsmatcher inför denna säsong och förlorat mot Liverpool och Man Utd men vunnit och kryssat när motståndet varit lite lättare. Leeds har inte träningsspelat lika mycket men har förlorat mot Villa och, likt Palace, vunnit mot lag i lägre divisioner.

Jämnt skägg i den här matchen men tilltalas av att spela Crystal Palace draw no bet till 1.87 hos Nordicbet. Palace känns lite mer stabila än Leeds helt enkelt.

Spela Crystal Palace draw no bet på Nordicbet