Speltips: Crystal Palace – Leeds 25/4 “Pånyttfött Leeds vill säkra…

Speltips: Crystal Palace - Leeds 25/4 "Pånyttfött Leeds vill säkra…

Sanels Hörna

I takt med att ligorna börjar lida mot sitt slut börjar varje match bli livsviktig för lagen med något att spela för. Leeds kämpar för nytt kontrakt och har verkligen ryckt upp sig på slutet. 10p på sina fyra senaste matcher. Ikväll kommer de att forcera för nya poäng och jag tror att de lyckas lösa minst 5 hörnor. Leeds över 4.5 hörnor liras därför till oddset 2.20 på Bet365.

Crystal Palace ligger bra till i kampen om nytt kontrakt. 8p ner till strecket med 5 matcher kvar är ett säkert avstånd men ännu inte matematiskt klart. Laget har varit stabilt hela säsongen och kommer till match med endast 4 förluster på hemmaplan. Ska man luta sig mot den statistiken så bör de inte förlora denna match. Framförallt då de lär vara påkopplade för att avsluta sin två matcher långa förlustsvit. Jag ser Palace som favorit till vinst vilket vore ett passande resultat för att bortalaget skall anfalla i jakt på kvittering. Det ger en matchbild där Leeds ligger högre i banan och förhoppningsvis närmare hörnflaggan.

Leeds såg för ett tag sedan hopplösa ut. Tränarbytet måste dock ha gett effekt då man nu mycket lägligt prickat formen och spelat in hela 10p på de fyra senaste matcherna. Det har gett laget lite andrum då man har 4p ner till nedflyttning. En plats som innehas av självaste Everton. Leeds måste fortsätta att vara påkopplade och spela in poäng för att säkra kontrakt. Palace är en motståndare som man absolut skall kunna ta poäng av och därmed känner jag att Leeds bör vara taggade att spela för seger. Jag tror att vi får se ett hungrigt bortalag ikväll som går för seger och löser hörnorna utav bara farten. Leeds har löst minst 5 hörnor i sina tre senaste bortamatcher. Det bådar gott. GL!

Spela Leeds över 4.5 hörnor på Bet365