Speltips: Dagens Trippel 30/8 30/8 “Dagens Trippel 30/8: Drygt sex…

Speltips: Dagens Trippel 30/8 30/8 "Dagens Trippel 30/8: Drygt sex…

Det är full omgång i både Premier League och Championship under veckan. Jag har spänt bågen i den engelska andradivisionen där tre vinnare har plockats ut den här kvällen. Drygt sex gånger smeten betalar trippeln!

Speltipset finns att rygga här

Birmingham – Norwich: 2 @ 1,86

En tuff opponent väntar för Birmingham som inlett uselt. The Blues är helt klart ett av de lagen som sett sämst ut så här långt. I de två senaste matcherna har värdlaget fått pisk av två nykomlingar. Birmingham blev slaktade av Rotherham i helgen och i omgången dessförinnan torskade John Eustaces mannar hemma mot Wigan, trots att Wigan drog på sig en utvisning efter tio minuter spel.

Norwich är på en annan nivå. “Kanariefåglarna” har seriens bästa trupp och här kommer The Canaries till spel i väldigt gott slag – tre raka vinster. Amerikanen Josh Sargent har varit stekhet under inledningen. Framåt finns även alltjämt Cantwell, Sinani och Pukki.

Speltips

Det råder klasskillnad mellan lagen. Norwich har alla medel för att vinna den här serien. Det är i sin tur storfavorit på att Birmingham kommer att trilla ur andradivisionen. Även fast oddset redan gått ner känns 1,86 på raka tvåan spelvärd.

Spel: 2 @ 1,86
Tävling: Championship
Plats: St. Andrew’s Stadium
Tid: 20:45

Burnley – Millwall: 1 @ 1,72

Burnley är som ett helt nytt lag under Vincent Kompany. Brunkarbollen har bytts ut mot spansk tiki-taka. The Clarets har blandat och gett under inledningen men bitvis visat upp höga toppar. Jag tror mycket väl att detta kan bli bra på sikt. Även fast Burnley inte stod för deras spelmässigt bästa insats i helgen blev det ändå seger borta mot WIgan med hela 5-1.

Millwall har föga förvånande plockat sex av deras sju poäng hemma i södra London. The Lions är alltid tunga att möta på The Den men på resande tass brukar de blåvita inte alls vara lika framgångsrika. Formen är sviktande – rånet mot Swansea (2-2) har följts upp med förluster mot Norwich och Reading – i dessa tre matcher har Millwall haft lägre expected goals än motståndarna.

Speltips

Millwall har gjort någon okej insats på hemmaplan och haft marginalerna med sig i flera matcher. I det stora hela känns dock laget begränsat. Borta mot ett starkt Burnley på Turf Moor är det ingen vild gissning att Londonlaget får problem. Raka ettan runt 1,70 liras.

Spel: 1 @ 1,72
Tävling: Championship
Plats: Turf Moor
Tid: 20:45

QPR – Hull: 1 @ 1,89

Queens Park Rangers hade det jobbigt i våras och inledningen på den här säsongen var svag. The Hoops har dock till synes börjat komma igång. Att QPR fått tillbaka Chris Willock (tidigare skadad) i spel har gjort enorm skillnad. Willock har medverkat i tre matcher och nätat i samtliga. I helgen låg han bakom derbysegern mot Watford.

Hull förväntas likt Birmingham tillhöra de nedre regionerna av tabellen. The Tigers har haft otroligt bra utdelning inledningsvis men detta lär knappast hålla i sig över tid. Synar vi insatserna så blir det tydligt att Hull inte spelar som något topplag. I bortamatcherna mot Burnley, West Brom och Preston har Hull blivit totalt slaktade rent spelmässigt.

Speltips

Ett spetsigt QPR med vind i seglen ska kunna montera ner ett överskattat Hull som fått med sig alldeles för många poäng inledningsvis. Närmare 1,90 på hemmasegern på Loftus Road känns högt!

Spel: 1 @ 1,89
Tävling: Championship
Plats: Loftus Road
Tid: 20:45

Trippeln

Birmingham – Norwich: 2 @ 1,86
Burnley – Millwall: 1 @ 1,72
QPR – Hull: 1 @ 1,89

Totalt odds:

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Spela Trippel på Svenska Spel