Speltips: Dalkurd FF – BP 5/9 “Brommapojkarna fortsätter mot…

Speltips: Dalkurd FF - BP 5/9 "Brommapojkarna fortsätter mot…

DannesTips

Det är skilda världar mellan Dalkurd och Brommapojkarna. Medan hemmalaget krigar för kontraktet så slåss BP för att ta nå Allsvenskan nästa år. Jag tycker tabellen är rättvis till hur lagen spelar och att BP ska ha en bra chans att hålla undan i toppstriden.

I senaste matchen och toppmötet mot Halmstads BK fick förvisso BP det lite serverat. HBK drog på sig ett rött och en straff och så var den dagen förstörd. Men man ska inte ta ifrån BP något heller. De tog chansen och förvaltade den.

BP har varit mycket stabilt senaste tiden och kontraktet till allsvenskan hägrar. Laget är obesegrat sedan 9.e juli och har 10 raka tävlingsmatcher utan tappade poäng. Senaste 5 matcherna i Superettan är facit 5–0-0 med 9:4 i målskillnad.
Nyttiga spelare att ha med i truppen är Nikola Vasic (9 mål) samt Marijan Cosic och Oscar Pettersson som båda har gjort 8 mål i år.

Dalkurd för som sagt en tillvaro i botten av superettan. De har gjort minst mål (med sina 20 st) i Superettan i år och har också sämsta målskillnaden på -17 mål.
Laget spelar desperat för poäng men det finns ingen tydlig spelidé och offensivt lyser målen med sin frånvaro.

BP har mycket bra form nu och ska kunna spela ut Dalkurd även om det är en bortamatch. Laget har en struktur i sitt spel till skillnad från hemmalaget. Nu när det börjar dra ihop sig för att knyta säcken mot allsvenskt kontrakt tror jag BP kommer extra taggat för vinst. BP har förutom sina målskyttar i form en trupp med fler spelare som fyller på i målprotokollet.

Spela BP vinner på Unibet