Speltips: Dallas Stars – Calgary Flames 14/5 “Kommer vi se ett…

Speltips: Dallas Stars - Calgary Flames 14/5 "Kommer vi se ett…

DannesTips

Natt till lördag och NHL-tips i matchen Dallas Stars mot Calgary Flames. Tycker oddsättningen och då spelvärdet är till vår fördel i att matchen blir förhållandevis målrik.

Dallas Stars är i underläge i matchserien gentemot Calgary Flames (2-3). De spelar nu med risk för att säsongen är över och jag tycker mig se ett Stars som kan stjälpa Flames planer om avancemang i 6 matcher.
Hemmamatcherna för Dallas har varit mer livliga än i Calgary. Till exempel har skotten varit betydligt mer frekventa (32-41, 35-54 / 26-16, 29-23, 32-21). Vi får hoppas att skottvilligheten kvarstår även i denna kommande match…

De som är framstående målskyttar är Pavelski (3 mål) och fem spelare ytterligare med ett mål i protokollet. Ganska bred fördelning med andra ord. Målskyttar i grundserien som ska visa vägen natt till lördag är bland annat Robertson och Hintz.

Flames leder som sagt matchserien och har 10 mål mot Dallas på fem matcher. Lite förvånande men glädjande är att Elias Lindholm gjort 3 mål och Mikael Backlund 2 mål, fler än till exempel skyttekungen Johnny Gaudreau (1).

Hemma i Dallas har resultatet mot linan varit en push och en vinst (4-2, 1-4). Målvakterna kommer med all säkerhet vara demsamma med Jake Oettinger och Jacob Markstrom. Saken är att när det är avgörande matcher ser jag spelvärde i att lagen måste hämta ikapp, som vi sett exempel på i östra konferensen. Spelet ger pengarna tillbaka på 5 mål och vinst på 6 mål eller fler ordinarie tid.

Dallas Stars – Calgary Flames Över 5 mål till oddset 1,83 Unibet

Spela Över 5 mål på Unibet