Speltips: Daniel Evans – Mikael Ymer 26/5 “Jämn match att vänta i…

Speltips: Daniel Evans - Mikael Ymer 26/5 "Jämn match att vänta i…

SpelTorsten

Vi har kommit till andra rundan i Roland Garros och våran enda svensk på herrsidan tar emot britten Daniel Evans, tuff match men inte omöjligt för Ymer som ofta höjer sig i Grand Slams.

Daniel Evans är helt klart den bättre spelaren av de två och kan bjuda upp till motstånd mot vilken spelare i världen men på grus är han inte speciellt rutinerad och har egentligen inte spelat mycket på grus genom åren. Visserligen slog han världsettan Novak Djokovic i Monte Carlo förra året och har gjort några bra matcher på underlaget men det är inget favorit underlag för den 32-åriga britten.

EXKLUSIVT PÅ PINNACLE: Över 35 games asiatiskt handikapp vilket innebär att vi vinner om det passerar 36 games och pengarna tillbaka på exakt 35.

Mikael Ymer kom till Paris med ett mediokert match facit på sju raka förluster. Det syntes inte mot australiensaren James Duckworth som han vann enkelt mot i raka set.

Här kan jag tycka att det finns ett spelvärde på våran svenska deltagare i turneringen då Ymer har en tendens att prestera hyffsat i Grand Slams och brukar inte allt för sällan vinna som underdog samtidigt som han förlorar som favorit. Personligen spelar jag inte på vinster i någon av Ymer brödernas matcher och det gör vi inte heller här utan koncentrerar oss på överspelet.

Tycker linan är låg och när jag tänker mig att det kommer bli en jämnare match än oddset säger så är spelet givet. Går denna match fyra set så är det stor chans att spelet sitter och det tror jag absolut den kommer göra. Jag kan inte se hur någon här ska ta och sopa den andra av banan och vinna 3-0.
Med tanke på Ymers första match där han sopade banan av Duckworth och bara släppte två breakbollar på tre set så är chanserna goda att han faktiskt kan ta ett set av Evans. Ymer servade riktigt bra första matchen och spelade fokuserat och blir inte alls förvånad om han drar det längsta strået under torsdagen och vinner detta möte. Mest troligt i en svettig fem setare som blir en riktig rysare.

SPELET

Över 35 games (asiatiskt handikapp)6/10 Units investeras.Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Över 35 games (asiatiskt handikapp) på Pinnacle