Speltips: Danmark – Finland 12/7 “Målkalas att vänta?”

Speltips: Danmark - Finland 12/7 "Målkalas att vänta?"

Stenberg

Hallå i stugan! Dags för lite mer speltips här inne och vi spänner blickarna mot stundande fotbolls EM för damer!

Danmark tar sig an Finland på Stadium MK för en nordisk drabbning 18:00 ikväll. Vi kommer få se en match mellan två lag som är piskade att vinna efter bådas premiärförlust och för att något av lagen ens ska ha en chans för vidare avancemang så krävs det tre poäng ikväll. Danmark håller jag flera huvuden högre för dagen med vasse Harder i spetsen och jämför man positionerna så är Danskorna bättre överlag!

Danmark ute efter snabb revansch

Danmark åkte på storförlust senast mot Tyskland med klara 4-0, men det var övermakten man mötte och inte mycket att säga om där. Det är full fart från start som gäller och när man får över dubbla insatsen på att danskorna löser minst ett mål i varje halvlek så hugger jag direkt!

Finland överraskade nog alla när dom tog ledningen mot Spanien senast innan knappt matchen han blåsas igång. Men efter det blev det lite ”kattens lek med råttan” och Spaniens siffror borde blivit större.

Nae detta löser Danmark tämligen enkelt är min magkänsla och vi laddar ordentligt med Carlsberg och Rød pølse till kvällen!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Pernille HarderDanmarks offensivFinlands svaga defensiv

Spelet

Jag spelar Danmark gör mål i båda halvlekarna till otroligt höga 2,25x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Danmark gör mål i båda halvlekarna på Bet365