Speltips: Danmark – Österrike 13/6 “Revansch sugna danskar”

Speltips: Danmark - Österrike 13/6 "Revansch sugna danskar"

SpelTorsten

Danmark förlorade lite oväntat hemma på parken i veckan mot Kroatien. Danmark dominerade matchbilden och hade många bra lägen men det ville sig inte och Kroatien kunde göra 0-1 efter en hörna i mitten på andra halvlek. Ett resultat som stod sig och Kroatien fick med sig tre poäng.

Det var kanske ingen rättvis seger i Köpenhamn men fotbollen är sällan rättvist och det gäller att göra mål för att vinna matcher. Att Danmark är revanschsugna är det nog inget snack om. De spelade bra fotboll och skapade mängder med chanser men de fick bara inte in bollen i mål. Här tar de emot Österrike som faktiskt stod upp bra hemma där danskarna drog längsta strået och vann 2-1 men måste säga att ett kryss hade nog varit det mest rättvisa där.

Nu möts de alltså igen fast på Parken i Köpenhamn och tror på en helt annan matchbild här där Österrike kommer få det otroligt jobbigt och behöva jaga massor av boll.
För mig är ettan given här till ett så pass bra odds. Sen bryr jag mig inte om de byter ut hela laget. Det är det som är skönheten med Danmark till skillnad från många andra nationer, de vet hur de ska spela och alla är inspelade i deras system som de spelar sedan de är 14-15 år gamla. Det är en DNA genom hela Danmarks system och när någon blir skadad kan ersättaren komma in och veta exakt vad han ska göra. Det fick vi se i EM förra sommaren när deras kapten och general Christian Eriksen klappade ihop med hjärtproblem. Var inga problem att ersätta honom, samma när Paulsen & Wass blev sjuka och var tvungen att stå över mot Wales som Danmark ändå krossade med 4-0.

Österrike är ett bra lag och verkar ha något på gång och blir intressant att se vad Ralf Rangnick kan göra med detta manskap. Tippar att Danmark vinner komfortabelt med 3-1 och vi inkasserar ännu en vinst på Danmark.

SPELET

Danmark vinner8/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Danmark Vinner på LeoVegas