Speltips: Danmark – Spanien 16/7 “För stora Spanska favoriter?”

Speltips: Danmark - Spanien 16/7 "För stora Spanska favoriter?"

Stenberg

Hallå i stugan!

Äntligen är vi tillbaka som vinnare igen efter att England löst två mål i den första halvleken i matchen mot Nordirland. Återigen fick vi svettas en del innan spelet satt, men desto roligare blir vinsterna då, eller hur?

Nu blickar vi framåt och förhoppningsvis får vi påbörja ett nytt vinsttåg och dagens bästa spel hittar jag i mötet mellan Danmark – Spanien.

Såväl Danmark som Spanien står båda på tre poäng inför den direkt avgörande gruppspelsmatchen som utspelar sig på Brentford Community Stadium. Det är nu det ska avgöras vilket av lagen som ska få göra Tyskland sällskap till åttondelen. På förhand så är Spanien väldigt stora favoriter och på pappret ska detta vara en kassaskåpssäker trea, men man får verkligen inte se det så enkelt anser jag och det finns saker som gör att jag tror på en helt annan matchbild.

Framförallt så kommer Danmark inte att ge sig i första taget och man har alltjämt Pernille Harder på mittfältet som kan spela en avgörande roll här, som så många gånger förut!

Pressen hos Spanien

Man ska heller inte glömma att pressen är stor på Spanien, där avsaknaden av världens bästa spelare, korsbandskadade Ballon d’Or-vinnaren Alexia Putellas kommer märkas än mer en sådan är match!

Båda lagen står på tre poäng inför denna match och om man får uttrycka sig såhär så är egentligen bara danskorna ett slumpmål från att nå en kvartsfinalplats!

Det är inte ofta danskorna går mållösa ifrån en batalj och det tror jag som sagt inte dom gör här heller och då Spanien vinner en sådan här match oftare en dom förlorar rent statistiskt, så är spelet väldigt bra enligt mig.

Jag tror båda lagen kommer göra mål i denna match och när man får över dubbla insatsen på det spelet så måste jag hugga det tidigt.

Med vind i seglen igen så är känslan enorm inför detta spel!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Pernille HarderSpaniens avsaknad av Alexia Putellas kommer märkas enormt!Danmark har allt att vinna – Spanien allt att förlora

Spelet

Jag spelar att båda lagen gör mål till fina 2,25x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Båda lagen gör mål på Bet365