Speltips: Degerfors – Malmö FF 29/5 “Det ljusnar för skåningarna”

Speltips: Degerfors - Malmö FF 29/5 "Det ljusnar för skåningarna"

Sanels Hörna

Degerfors tar emot mästarna Malmö FF idag i Allsvenskan. Jag tror att Malmö nått slutet av tunneln och att de nu kommer att påbörja jakten på topplagen. Malmö -1,5 asian handicap spelas till oddset 2.47 på Pinnacle.

Degerfors

Degerfors har för det mesta sett bedrövliga ut denna säsong. Bortsett från vinster mot seriens två jumbon har laget knappt haft en tillstymmelse till chans mot resterande lag man mött såhär långt. Degerfors försöker spela en offensiv fotboll med hög press vilket helt enkelt inte håller med deras nuvarande trupp som dessvärre är för dålig. Om Degerfors försöker sig på samma spelsätt mot Malmö idag kan det bli en riktigt svår eftermiddag för hemmalaget. Jag tror inte att laget byter sin spelstil bara för att Malmö kommer på besök och bör därmed få det väldigt tufft. Skåningarna är helt enkelt för bra och kommer enkelt att spela sig förbi pressen och skapa chanser. Jag tror att Degen får plocka bollen ur eget nät minst 2 gånger vilket bör räcka för vinst.

Malmö

Malmö fick nyligen kröna sig Svenska Cupmästare efter stor straffdramatik mot Hammarby. Starkt av Malmö och viktigt för moralen då laget befunnit sig i en tung period. Med tre raka förluster i baken är det nu åter dags att kliva på segertåget och ta upp jakten på topplagen. Skadeläget, som varit den största orsaken till lagets knackiga ligastart, börjar ljusna vilket äntligen ger tränaren en ärlig chans att tävla. Jag tror att Malmö kommer taggade till dagens match och stärkta av cupsegern dammar av svaga Degerfors med flera mål. GL!

Spela Malmö FF -1.5 asian handicap på Pinnacle