Speltips: Detroit Red Wings – Boston Bruins 6/4 “Boston vinner mot…

Speltips: Detroit Red Wings - Boston Bruins 6/4 "Boston vinner mot…

Åkesson

Vi vänder oss till världens bästa hockeyliga, NHL, och ett möte mellan Detroit och Boston. Hemmalaget Detroit ligger på en 11:e plats i den östra divisionen, med 61 poäng på 69 matcher. Gästande Boston ligger 7:a i samma division, med 91 poäng på 68 spelade matcher. Boston är det bättre laget och man kommer dessutom med betydligt bättre form än hemmalaget. Med andra ord tror jag på en bortaseger i denna match.

Detroit

Detroit har tillhört botten av NHL i ett antal säsonger nu, och ingen skillnad detta år. Man ser ut att missa slutspel och man har helt enkelt inte tillräckligt bra lag. I senaste matchen blev det förlust mot Ottawa borta med 5-2, och man kommer till denna match med 6 raka förluster. Nu väntar ett formstarkt Boston hemma, och jag tror på ny förlust för Detroit.

Boston

Boston däremot tillhör ett av de bättre lagen i ligan, med spelare så som Pastrnak och Marchand i spetsen. I senaste matchen blev det vinst mot Columbus hemma med 5-2. och man kommer till denna match med 6 vinster på sina 7 senaste matcher. Med andra ord så kommer Boston med riktigt fin form till denna match och jag tror man tar en ny seger.

Speltips

Boston är det bättre laget och man har dessutom betydligt bättre form. Senaste gången lagen möttes vann Boston med 1-5 på bortaplan, och man har vunnit 3 av de 4 senaste inbördes mötena. Mitt speltips i matchen blir därför att Boston vinner till oddset 1.87 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Spela Boston vinner på Betsson