Speltips: Detroit Red Wings – Pittsburgh Penguins 23/4 “Målfest…

Speltips: Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins 23/4 "Målfest…

DannesTips

European-game of the week går lördag kväll svensk tid 18:30 mellan Detroit Red Wings och Pittsburgh Penguins. Senast dessa lagen möttes skrevs siffrorna till 11-2 Pittsburgh-seger, och jag tycker överspelet fortfarande är lockande för detta möte.

Det finns några anledningar till att tro på många mål här. Framförallt är det så att Pittsburghs förstamålvakt Tristan Jarry ser ut att missa den här matchen. Jarry håller jag som snäppet vassare än den troliga startmålvakten på lördag: Casey DeSmith. Nu är skadebevakningen och informationen lite knapphändig, eller medvetet höljt i dunkel ibland, så dagsaktuella målvakter kollas givetvis lördag eftermiddag svensk tid.

Spelrek 2. Playoffplatser

Pittsburgh Penguins har fortfarande endel att spela för. De ligger på en slutspelsplats där de fightas med Washington Capitals om den bättre lottningen i playoff. De kanske till exempel vill undvika bättre grundserielag i som Florida Panthers…
Det är bara fyra matcher kvar och jag tror också att Pittsburgh vill komma in i slutspelet med bra form.

Med tanken på att det är ett klassiskt möte mellan Detroit Red Wings och Penguins kommer det smällas en hel del i Little Caesars Arena lördag kväll. Detroit slog senast Tampa borta (3-4) och vill plocka skalper. Tyvärr är Larkin skadad, men i Wings ser vi ju bland annat vår svenske rookie Lucas Raymond (23 mål och 33 assist) samt backen Seider (48 poäng).

Summasumarum tycker jag att det finns flera anledningar till ett målrikt möte och gillar överspelet i matchen med 4 units.

Detroit Red Wings – Pittsburgh Penguins
Över 6,5 mål inkl. övertid och straffar till oddset 1,86 hos Betinia

Spela Över 6,5 mål inkl. förlängning och straffar på Betinia