Speltips: Djurgården IF – IFK Norrköping 16/4 “Hörnspel måste…

Speltips: Djurgården IF - IFK Norrköping 16/4 "Hörnspel måste…

David Dabeskovic

Dags för Allsvenskan där Djurgården tar sig an Norrköping på påskafton.

Norrköping har inte haft en rolig start på årets Allsvenska. Man har åkt på två raka 1-0-förluster och överlag har den här säsongsinledningen varit tuff på olika sätt. Peking har gjort två okey matcher sett till spelet, så behöver inte få totalpanik över prestationerna. Mot Varberg fick de inte in bollen trots chansövertag, mot AIK hamnade de i ett jobbigt underläge. Men inget lag har slagit fler inlägg, de är överlägsna när det gäller det. Samma trend hade de i Svenska Cupen. Även en hel del avslut och bollinnehav i motståndarnas straffområde. Det är den typen av saker som över tid brukar generera en del hörnor.

Peking är ett offensivt lag, de vill verkligen spela boll själva. Jag har svårt att se att man här nu ska packa ihop runt eget straffområde och spela defensivt. Djurgården åkte på en förlust sist mot Mjällby där matchen var mer ett ställningskrig. Tycker Djurgården haft problem på mittfältet som inte kunnat dominera på samma sätt som i fjol. Mot Degerfors i premiären så släppte man till tio hörnor och det är ovanligt mycket. Samtidigt så håller jag Norrköping som ett bättre lag än Degerfors.

ANALYS

Jag tycker Norrköping ska ha fin chans här att lösa ett par hörnor i matchen, speciellt om Djurgården tar ledningen i matchen, då tror jag Peking-laget lär anfalla på bred front. Klart det kan bli tufft om de skulle ta ledningen och därmed falla tillbaka lite och bevaka. Men jag tror på en hörnrik match och tycker mig ha hittat ett fint spel här.

SPELTIPS

Mitt spel blir Norrköping över 3,5 hörnor i matchen. 8U @1.60 LeoVegas.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela IFK Norrköping över 3,5 hörnor på LeoVegas