Speltips: Djurgårdens IF – Sepsi OSK 11/8 “Gynnsamt läge för DIF”

Speltips: Rijeka - Djurgårdens IF 21/7 "DIF reser till Kroatien"

JohanS
Djurgården är nu nära play-off i Europa Conference League där endast ett hemmamöte med rumänerna Sepsi återstår. 3-1 till blåränderna på bortagräs och därför behöver ju DIF inte vinna här- men tror de gör det ändå.

Speltips

DIF:s form är som bekant otrolig där vinsten borta mot Sepsi var lagets åttonde raka vinst. Matchen som följde därpå i Allsvenskan slarvade man dock bort två pinnar när man åkte och besökte Värnamo i en 0-0-match. Viss rotation där dock och avstängning på Findell. Ser inte DIF:s form ta en dipp här och nu och tror därför man kommer ta en ny vinst när rumänerna gästar. Visst man behöver inte vinna, men det behövde man å andra sidan inte heller i returmötet med Rijeka. Men när formen är vad den är så kommer liksom segrarna ändå.

I första mötet med Sepsi stod DIF för en solid defensiv insats och tog verkligen tillvara på chanserna man fick. Och hela 9 hörnor på bortaplan säger också mycket om hur mycket man ändå vågar ta för sig trots ett första möte utav två och det på bortagräs. I mitt tycke finns inte mycket i Sepsis dåvarande prestation som tyder på att rumänerna skulle vara särskilt farliga i den här returen. Givet DIF:s fina utgångsresultat tror jag dock inte hemmalaget kommer gasa här utan hålla koll på motståndarna och av förklarliga skäl vara väldigt nöjda med 0-0 en längre tid under matchens gång. Och sedan kommer ju chanserna dyka upp för DIF när Sepsi måste köra framåt.

Tror på en målsnål match men där DIF vinner. Finns flera tänkbara spel att spana mot. 0-0 i halvtid är ett. Under 2,5 mål i matchen ett annat. Jag gillar dock bäst Djurgården att vinna & under 3,5 mål i matchen till fina 2.33 hos Unibet.

Spela Djurgården att vinna & under 3,5 mål i matchen på Unibet