Speltips: Dunajska Streda – Vikingur 28/7 “Streda fortsatt…

Speltips: Dunajska Streda - Vikingur 28/7 "Streda fortsatt…

Sanels Hörna

Då var det torsdag vilket åter betyder 5000 matcher i Conference League kvalet. Dun Streda från Slovakien tar emot Vikingur från Färöarna i denna returmatch. Första mötet vanns med 2-0 av Streda. Jag tror åter på en stark insats av slovakerna och lirar Dun Streda -2 (3-vägs handicap) till oddset 3.80 på Betway. Spelet innebär att Streda behöver vinna med minst tre mål för vinst.

Dun Streda

Streda är ett offensivt balanserat lag. I sina två inledande ligamatcher denna säsong har man snittat ca 20 avslut per match. Detta mot lag som rankas högre än kvällens motståndare från Färöarna. Första mötet slutade 2-0 till slovakerna där statistiken visar på en överlägsen insats trots bortaplan. Nu spelas returen på Stredas hemmaplan och jag kan inte se annat än en överkörning av hemmalaget. Enda hindret skulle vara att man tar ut segern i förskott oh ställer upp med ett juniorlag men det har jag väldigt svårt att se i en så pass viktig match så pass tidigt in på säsongen.

Vikingur

Inget ska tas ifrån detta lag ifrån Färöarna. Man har tagit sig till detta kval men dessvärre håller inte landets fotbollsliga samma kvalité som många andra lag som representerar sina respektive ligor. Jag tror att Vikingur kan åka på en rejäl pump ikväll speciellt då de vet att det krävs en flermålsseger för avancemang. Detta bör betyda att man spelar mer chansartat och därmed släpper till ytor i ett redan svagt försvar. Det blir en tung afton för Vikingur. Lycka till!

Spela Dunjaska Streda -2 (3-vägs handicap) på Betway