Speltips: Dynamo Zagreb – Chelsea 6/9 “Ingen enkel match för Chelsea…

Speltips: Dynamo Zagreb - Chelsea 6/9 "Ingen enkel match för Chelsea…

SpelTorsten

Äntligen är årets Champions League säsong igång och Chelsea har hamnat i en klurig grupp med Milan, Salzburg & Zagreb. Visst ska de ta sig vidare men blir det så enkelt som man kan tro? Det tror jag inte om vi ser hur Chelsea spelat senaste veckorna och i första matchen nere i Kroatien blir det tufft.

Dinamo Zagreb går som tåget och leder kroatiska ligan överlägset efter åtta matcher och står utan förlust. De är ruskigt målglada om dagen och har ett gäng målglada spelare som tex. Orsic (5 mål, 4 assist), Spikic (3 mål, 2 assist) & Drmic (tre mål). Totalt har de gjort 27 mål på åtta matcher vilket visar vilken målform de är i och det ska utnyttjas denna tisdagskväll.

Zagreb tog sig vidare genom att slå Bodö/Glimt i ett dramatiskt dubbelmöte som de kunde avgöra på hemmaplan efter förlängning och har ett mycket intressant lag och kan mycket väl störa storlagen Milan & Chelsea på Stadion Maksimir där de i praktiken aldrig förlorar.

Chelsea har börjat säsongen väldigt upp och ner men efter lördagens vinst placerat sig femma i tabellen. Det är mycket oklarheter i laget om dagen och jag är inte helt säker på att de faktiskt vinner här heller och oddset talar väl egentligen mer för 1X än något handikapp spel på Chelsea men låter den marknaden vara. Chelsea har ett bättre lag än Zagreb men har inte den harmoni i laget som behövs för att vinna titlar i nuläget. Det blir en tuff och fysisk match kan jag tänka mig och jag väljer att gå in på målmarknaden här. Nämligen att båda lagen gör mål.

Zagreb förlorar sällan hemma men samtidigt möter de inte lag som Chelsea heller och de gör nästan alltid mål på Stadion Maksimir. Att vi får över två gånger pengarna på att båda lagen gör mål känns taget.

Zagreb gjorde mål i alla hemmamatcher utom en förra säsongen och har denna säsong varit inblandad i att båda lagen gör mål i alla åtta matcher. De är offensiva men släpper luckor.
Samma gäller väl Chelsea som lyckats släppa in mål fem av sex matcher i PL denna säsong. Det känns som att vi får ett litet överodds på att båda lagen gör mål, mycket för att Chelsea är så stora favoriter och bolagen tror att Chelsea vinner denna match mot noll men det tror inte jag så jag går emot och dunkar in 6/10U.

6/10 Units investerasSpelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Båda lagen gör mål på Pinnacle