Speltips: Edmonton Oilers – Arizona Coyotes 29/3 “SecondUnit!…

Speltips: Edmonton Oilers - Arizona Coyotes 29/3 "SecondUnit!…

DannesTips

Nattens speltips för NHL-cirkusen är att Leon Draisaitl i Edmonton Oilers gör två poäng eller fler i matchen mot Arizona Coyotes. Centern Draisaitl gör en kanonsäsong och just nu är han hetare än någonsin.

Laget Edmonton gör en bra säsong som snart kan innebära playoff. Och nu gäller det maxprestationer sista slutspurten av grundserien. I Pacific division återfinns Oilers i dagsläget på en tredjeplats som ska försvaras för att få spela en längre säsong än alla lagen.

En av dem som kommer spela en huvudroll för att så blir fallet är Leon Draisaitl. Han har i dagsläget 94 poäng med jämna fördelningen 47+47 (66 matcher). Med det återfinns han givetvis i toppen av poängligan i NHL (2.a plats)

Nummer 29 som han har på ryggen spelar både speluppbyggare samt avslutare i andralinan. Med sig på flankerna har han Ryan McLeod och Zach Hyman (tidigare Toronto). Andralinan har i rak statistik i nuläget gjort ca 145 poäng på de 66 matcherna.

Andra formationen I Oilers

Ryan McLeod – Leon Draisaitl – Zach Hyman

Edmontons starka sida är offensiven. De har två centrar i absolut världsklass, och som också återförenas i powerplay (Connor McDavid och Draisaitl)

Första Powerplay enheten

Jesse Puljujarvi – Ryan Nugent-Hopkins – Leon Draisaitl
Connor McDavid (D) – Tyson Barrie (D)

Arizona Coyotes bleka form

Matchen mot Arizona är en bra chans för två poäng för Edmonton. Arizona är ett bottenlag – långt från Edmontons kapacitet och Coyotes har dessutom match i benen från natten innan emot Jets.
Arizona har det tunt på målvaktssidan och trolig keeper är åter Karel Vejmelka. Laget har en målskillnad om: -66 mål (166:232).

Det som lockar med spelet är att Draisaitl verkligen hittat poängformen. I de senaste fem matcherna har han gjort 10 poäng, varav 4 poäng! nu senast mot Flames.

SecondUnit!
Leon Draisaitl Gör minst 2 poäng (inkl förlängning) till oddset 1,87 hos Unibet

Spela Draisaitl gör minst 2 poäng på Unibet