Speltips: Edmonton Oilers – Colorado Avalanche 7/6 “Colorado har…

Speltips: Edmonton Oilers - Colorado Avalanche 7/6 "Colorado har…

DannesTips

NHL och Stanley Cup-slutspelet är inne i ett delikat läge. I western conference har Colorado Avalanche chans att svepa Edmonton i fyra raka matcher – och jag tror de gör det!

Natt till tisdag svensk tid. Två lite stukade lag vet vad som gäller; det finns inga marginaler för Edmonton och för nu har Colorado bollen upp-peggad för att gå vidare till final i Stanley Cup.
Spelet är inklusive förlängning för jag tror den kan bli jämn. Men det är trots skador i Avalanche så att laget har momentum.

Edmonton må ha en spets och offensiv, men framförallt har målvaktssidan sviktat i matchserien. När Colorado har välkända spelare som MacKinnon och Landeskog, och kan fylla på med offensiva backar så är Oilers trots allt ganska ihåliga.

Senast blev Kadri skadad. Och nu får Oilers klara sig utan Evander Kane som orsakade skadan på Coloradospelaren (boarding).

Jag håller också Colorados andramålvakt Pavel Francouz %.920 som bättre i en målvaktsjämnförelse – mot Oilers Smith.

Spelet är som sagt inklusive förlängning. För bettaren är det intressant att veta att 1,75 är ett högre odds än vad Avalanche ger som slutvinnare av Cupen (1,50). Jag tror det kan bli jämnt men när krutröken lagt sig så är det Colorado som har bäst chans att fokusera på vidare spel, och det i finalen!

Spela Colorado Inkl förlängning på Unibet