Speltips: Eintracht Frankfurt – Sporting 7/9 “Sporting är inte samma…

Speltips: Eintracht Frankfurt - Sporting 7/9 "Sporting är inte samma…

SpelTorsten

Då är vi igång med årets Champions League och här tycker jag vi får ett bra odds på ett regerande Europa League mästarna Frankfurt.

Eintracht Frankfurt är i bra form om dagen efter två inledande 1-1 matcher så står de nu med två segrar och åtta gjorda mål på de två. Senast körde de över Leipzig hemma på Deutsche Bank Park och vann med 4-0, ruskigt imponerande. De har haft åtta olika målskyttar i de två senaste matcherna vilket i sig talar för att det är Harmoni i laget. Mario Götze har kommit rätt in i startelvan och spelar lysande fotboll om dagen. Även den japanska mittfältaren Daichi Kamada som gör sin sjätte säsong i Frankfurt har blommat ut ordentligt inledningsvis och har stått för tre mål och två assist på de fyra första matcherna och de två blir viktiga i denna match mot Sporting Lisboa.

Sporting Lisboa är ett bra lag med bra ungdomsakademi och får fram talanger år in och ur ut men inför denna säsong har de tappat en rad nyckelspelare och kommer få det tufft att slåss om titeln i år. Benfica, Braga & Porto har alla ersatt sina försäljningar medans Sporting står nästan tomhänta efter att PSG tog tillbaka Sarabia från utlån. Han var deras bästa spelare förra säsongen och är ett otroligt avbräck. Engelsmannen Edwards som kom från Guimaraes under vinter fönstret har startat säsongen otroligt bra men är långt ifrån samma klass som den spanska landslagsspelaren.

Jag följer portugisiska ligan intensivt och speciellt Sporting Lisboa då det är “mitt” lag i Portugal och de kommer få det riktigt tufft i Tyskland denna onsdagskväll.
Frankfurt är riktigt bra hemma och även om Portugal kommer försöka stänga ner matchen och vara nöjda med ett kryss så kommer Frankfurt som verkligen är i harmoni om dagen kunna forcera Sportings försvar ett par gånger under matchens 90:e minuter. Sporting är livsfarliga på kontringar vilket vi fick se förra året mot Dortmund men nu har de alltså tappat två av sina bästa spelare i Sarabia & Nunes och Frankfurt ska vinna här. 2.20 gånger pengarna är högt och jag klipper till med 5/10U.

Eintracht Frankfurt vinner
5/10 Units investerasSpelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Braga vinner på LeoVegas