Speltips: Empoli – Salernitana 14/5 “Empoli vill avsluta starkt”

Speltips: Empoli - Salernitana 14/5 "Empoli vill avsluta starkt"

Sanels Hörna

Säsongen i Serie A lider mot sitt slut. Ikväll lirar Empoli mot Salernitana. Empoli med inget att spela för och Salernitana med precis allt på spel. Min deg åker dock in på Empoli att få över 5.5 hörnor till oddset 2.55 på Unibet.

Empoli

Empoli har gjort en kanonsäsong. De har underhållit oss med en offensiv och fartfylld fotboll med massa mål och hörnor. Laget har säkrat kontraktet men kommer enligt mig ändå att vilja avsluta starkt i säsongens sista hemmamatch. Enligt tradition kommer hemmafansen efter slutsignalen att storma planen och länsa sina spelare på deras matchställ. Då ska det till att de gör en bra match så de kan göra det rakryggade. Jag tror att Empoli åter kommer att göra en bra och underhållande match med mycket fart och många chanser. Hörnor bör inte lysa med sin frånvaro.

Salernitana som länge var uträknade har gjort en fantastisk avslutning och ser nu ut att kunna greja nytt kontrakt. Med endast 2 matcher kvar ligger man 1p över strecket. Poäng är viktig i varje match. Ikväll bör man försöka gå för seger även då Empoli själva är offensivt lagda. Jag hoppas och tror att Salernitana kniper segern på ren vilja och att Empoli öser på för kvittering med hörnor som följd. GL!

Spela Empoli över 5.5 hörnor på Unibet