Speltips: England (D) – Spanien (D) 20/7 “England fortsätter att…

Speltips: England (D) - Spanien (D) 20/7 "England fortsätter att…

Fritz Tippar

Första kvartsfinalen i detta mästerskap spelas mellan hemmanationen England och Spanien.

England
Nio poäng och 14–0 i målskillnad blev Englands facit i gruppspelet, ett minst sagt imponerande mästerskap hittills. Jag tror att hemmastödet kommer hjälpa England något enormt i slutspelet. Inför slutspelet är England favoriter att ta hem guldet och jag tror på ny succé i kvartsfinalen.

England har flera spelare som imponerat stort i denna turnering och jag tror att bredden i truppen kan bli helt avgörande i denna match.

Spanien
Spanjorskorna öppnade detta mästerskap med en fin seger mot Finland med 4–1, sedan den vinsten har inte Spanien fått till det spelmässigt. Det blev en förlust mot Tyskland och en knapp seger mot Danmark i sista omgången.

Tips
Jag tror England har stora chanser att vinna denna turnering och tror definitivt på seger i kvartsfinalen. England kommer få ännu mer stöd nu när det är slutspel och de har flera spelare som är i bra form. Jag tippar på 3–1 till England och tror att Beth Mead gör minst ett mål.

Min rek på denna match blir en hemmaseger under ordinarie matchtid till två gånger pengarna. Spelet hittar ni på Nordicbet. 6/10 units.

Spela England vinner på Nordicbet