Speltips: England (D) – Tyskland (D) 31/7 “Matchen där alla vill bli…

Speltips: England (D) - Tyskland (D) 31/7 "Matchen där alla vill bli…

DannesTips

Söndag kväll så drabbar England och Tyskland samman i en drömfinal i fotbolls-EM för damer. Det verkligen andas tradition i detta anrika möte mellan två stornationer inom fotboll. Jag ser många som vill bli hjältar och tror att en viss Alexandra Popp kommer spela huvudrollen – igen!

Ja så ska vinnare koras och ära och berömmelse flöda över den nation som för evigt skriver in sig i fotbollshistorien genom att vinna damernas EM-mästerskap 2022.

Båda nationerna är väl förtjänta av sin plats. De vann båda sina grupper och har bjudit på underhållande och väl spelad fotboll.

England kommer med en stark generation och trupp. Det blev full pott i Grupp A med 14:0 i målskillnad. På vägen besegrades Spanien (efter förlängning) och så som alla vet också Sverige i semin.
Tyskland segrade i Grupp B med 9:0 i målskillnad och också här full pott. Tills semin mot Frankrike hade laget inte släppt in något mål… Österrike slogs ut i kvarten och i onsdagens semi så besegrades Frankrike.

Speltips

Det finns som sagt gott om spelare som vill bli hjältar och avgöra den här matchen.
I Tyskland finns en viss Alexandra Popp som visat sig vara en notorisk målskytt och har gjort mål i alla matcher (och 6 stycken mål totalt).
Jag tror vi kommer att se hungriga lag i söndagens final, ett garanterat drama där båda lagen vill koppla grepp och gå för titeln! Och kanske är det just vår målskytt, Alexandra Popp som fixar guldet till Tyskland.

Spela Alexandra Popp målskytt på Unibet