Speltips: Esbjerg – Hobro 31/3 “Tuff match väntar!”

Speltips: Esbjerg - Hobro 31/3 "Tuff match väntar!"

David Dabeskovic

Vi ska till Danmark denna torsdagskväll och en match i Div1 mellan Esbjerg och Hobro.

En viktig match väntar på Blue Water Arena där Esbjerg och Hobro möts. Det här är en match om nedflyttning och frågan är vilket av lagen är starkast här. Båda lagen ligger precis ovanför nedflyttningsplatserna , men F.Amager jagar underifrån. Esbjerg har inte gått att känna igen på de fyra senaste matcherna där man har förlorat tre och kryssat i en av dessa. Deras största problem har varit målskyttet där man har gått mållösa i de tre senaste matcherna. Effektiviteten har saknats och därför har resultaten uteblivit. Tittar man på truppen så är jag förvånad att man inte har presterat bättre och satt sig i den här sitsen.

Men jag tror det kan bli ändring på det nu och man är starka på hemmaplan där man oftast öser på från minut ett. Både Esbjerg och Hobro är två offensiva lag som gillar att ta sig runt på kanterna. Att matchen ska sluta mållöst har jag svårt att se. Däremot tror jag vi får se en hel del hörnor i matchen. För båda lagen är rätt så hörnglada av sig. De senaste tre matcherna Esbjerg har spelat så har det minst blivit 10 hörnor i deras matcher. Med den matchbilden jag förväntar mig av dessa lag så tror jag lätt på mitt hörnspel som jag kommer testa i den här matchen. Får vi ett tidigt ledningsmål i matchen för något av lagen så lär det gynna mitt spel ännu mer.

SPELTIPS

Mitt spel blir över 9,5 hörnor i matchen. 8U @1.80 Bet365.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela Över 9,5 hörnor i matchen på Bet365