Speltips: Espanyol – Rayo Vallecano 21/4 “Rayo ångar på”

Speltips: Espanyol - Rayo Vallecano 21/4 "Rayo ångar på"

Sanels Hörna

De stora europeiska ligorna är inne i sin slutspurt där lagens öden skall avgöras. Espanyol tar ikväll emot Rayo Vallecano i en match där bortalaget har aningen mer att spela om. Jag lirar därför Vallecano att få över 5.5 hörnor till oddset 3.0 på Unibet.

Espanyol har gjort en fin säsong och befinner sig 9p över nedflyttning med endast 5 matcher kvar att spela. Det går i princip att säga att kontraktet mer eller mindre är klart då det kommer att krävas att väldigt mycket går fel om de ska åka ut. Med det sagt bör deras motivation inte vara lika hög i de kommande matcherna som de lag som har ett mer pressat tabelläge. Spelbolagen har svårt att välja en klar favorit i denna match vilket jag har full förståelse för. Espanyol är ett väldigt starkt hemmalag och bör rent logiskt inte förlora ikväll. Om så blir fallet så bör vi få ett vilt springande bortalag i jakt på mål vilket är gynnsamt för vårt hörnspel.

Rayo har i år imponerat stort på mig med sitt respektlösa spel. Laget gillar att hålla bollen på backen och förespråkar ett offensivt spel. Detta till trots ligger man endast 4p över nedflyttning. Det betyder att det är livsviktigt för dem att ta alla poäng som går för att hamna på rätt sida av sträcket. Kvällens match är en match där bortalaget bör se en rimlig chans till poäng och jag tror att de kommer att gå för det. Rayo bör bli bollförande och och vara mer motiverade. Frånsett att de skulle ta en tidig ledning i matchen känner jag mig trygg i att de kommer att ligga på och skapa chanser. Helst via hörnsparkar. Vallecano är ett lag som producerar många hörnor. Ett kvitto på det var deras senaste match där de löste hela 12 stycken varav 8 kom redan i halvtid. Hörnor blir matchens melodi. GL!

Spela Vallecano över 5.5 hörnor på Unibet