Speltips: Estoril – Famalicao 6/8 “Ser stort värde på bortalaget”

Speltips: Estoril - Famalicao 6/8 "Ser stort värde på bortalaget"

SpelTorsten

Då är vi igång med den Portugisiska ligan och jag har hittat fint värde på bortalagen Famalicao denna lördag.

Famalicao hittade spelet i slutet förra säsgongen och avslutade med tre raka segrar och slutade på en åttonde plats i ligan, på lika många poäng som lördagens motståndare Estoril men hade bättre målskillnad. Ser vi till säsongen i helhet så var det mycket svackor och väldigt upp och ner och jag kan tycka de har en så pass bra trupp att det borde kunna slåss om en Europaplats men så blev det inte. Ser man till trupp och spelare för spelare så är Famalicao bättre och har gjort en del smarta och billiga värvningar. Många på gratis transfer och tillbaka från lån.

Estoril stod för en imponerande start förra säsongen som nykomlingar men det var just där de tog sina poäng för andra halvan av säsongen såg det verkligen inte bra ut. Raka motsatsen till Famalicao kan man säga. Estoril har dock gjort en del intressanta värvningar men inte i samma klass som Famalicao och kommer få det riktigt tufft i denna match trots hemmaplan.

Det kommer bli en jämn match med fördel Famalicao därför tycker jag att ett DNB (pengarna tillbaka vid oavgjort) är på sin plats här. Som alltid när det är portugisiska lag involverade finns ju chansen att något av lagen tar rött kort, men lyckas Famalicao behålla alla elva spelarna på planen genom 90 minuter ska de kunna lösa en vinst här och starta säsongen som de borde med den truppen.

SPELET:

Famalicao DNB (Pengarna tillbaka vid oavgjort)4/10 Units investerasSpelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Podcast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Famalicao DNB (Pengarna tillbaka vid oavgjort) på LeoVegas