Speltips: Estoril – Sporting Lissabon 1/9 “Sporting jagar titeln och…

Speltips: Braga - Sporting 7/8 "Toppmöte direkt i första rundan av…

SpelTorsten

Sporting måste vinna denna för att haka på toppstriden. Efter två raka förluster, 3-0 borta mot Porto & 0-2 hemma senaste mot nykomlingarna Chaves är tre poäng ett måste här.

Estoril Gjorde en riktigt fin säsong som nykomlingar förra året och var framför allt starten som var märkvärdig. Årets säsong har startat helt okey med två vinster av fyra möjliga men det som sticker ut är väl att i tre av dem har det kommit röda kort. Senast borta mot Ferreira fick hemmalaget två röda och Estoril kunde vinna komfortabelt med 3-0. Nyförvärvet Joao Carlos har varit bra och den 27-åriga mittfältaren har stått för två mål inledningsvis och blir en viktig pjäs i detta möte.

Sporting har startat säsongen oväntat svagt och har bara en vinst på fyra matcher och det måste ändras på snabbt. Vanligtvis hade Sporting vilat några spelare i detta möte eftersom det har en viktigt bortamatch mot Frankfurt i Champions League men med tanke på den usla starten så räknar jag med bästa tänkbara startelva. Sporting har tappat sina bästa spelare denna säsongen i Sarabia som var på lån från PSG men är nu tillbaka i den franska huvudstaden, ett stort avbräck för Sporting då han var deras absolut viktigaste spelare förra säsongen. Sen har de även tappat mittfältaren Matheus Nunes till Wolves. Men trots att de tappat stjärnspelare ska de vara flera klasser över Estoril och förra matchen körde de över nykomlingarna Chaves men lyckades på något sätt förlora 0-2.

Sporting måste vinna denna match men det blir inte enkelt. De är flera nivåer över Estoril och behöver en vinst inför den viktiga borta matchen i Champions League men någon utklassning tror jag inte på. Att Sporting skulle göra över tre mål borta ser jag som otänkbart och tycker vi får ett bra odds för vinst och att de gör under 3.5 mål så vi går in med 6/10U.

SPELET

Sporting vinner & Sporting under 3.5 mål.6/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

//@SpelTorsten (Twitter)

Spela Sporting vinner & Sporting under 3.5 mål. på LeoVegas