Speltips: Everton – Leicester 20/4 “Richarlison fixar en hemmaseger!”

Speltips: Everton - Leicester 20/4 "Richarlison fixar en hemmaseger!"

David Dabeskovic

Dags för Premier League där Everton gästas av Leicester.

EVERTON

Everton har haft det riktigt tungt denna säsong i Premier League och vill det sig riktigt illa så kan man faktiskt åka ur ligan. Man tog en minst sagt välbehövlig trepoängare när de slog tillbaka Manchester United här på Goodison Park. The Toffees återfinns därmed fortsatt på rätt sida nedflyttningsstrecket men med blott tre pinnar ner till Burnley som jagar underifrån.

Nu väntar ett viktigt möte för Frank Lampards manskap mot ett rätt så skadedrabbat och tröttkört Leicester. Laget vet vikten av tre poäng och jag tror faktiskt att The Toffees besegrar rävarna här med Richarlison som börjar hitta formen efter en jobbig säsong. Everton har ju ett bra lag på pappret och ska inte ligga där var dom är just nu. Men skador på viktiga spelare har gjort det svårt för värdarna. Jag tror Dominic Calvert-Lewin och Richarlison blir tungan på vågen här för hemmalaget.

LEICESTER

Leicester har inte speciellt mycket att spela för och har matchats hårt på slutet. Rävarna störs dessutom av tunga skador på Ndidi och Vardy. Brendan Rodgers har ju gått ut med att det är UEFA Europa Conference League som gäller denna säsong där man tar sig an Roma nästa vecka. Därför tror jag inte man vill riskera skador på ännu fler viktiga spelare inför mötet mot Roma.

Kan bli så att Rodgers låter flera bänkspelare starta här som Choudhury och Pereira, då blir det jobbigt för Leicester att stå emot ett motiverat hemmalag. Senast mot Newcastle så tog man ledningen tidigt i matchen, men tappade till 2-1 förlust i 90+5. Tyckte överlag att prestationen var medioker och det märktes tydligt var tankarna är hos Brendan Rodgers manskap. Jag tror man kammar noll här.

ANALYS

Everton spelar med kniven på strupen där man jagas av Burnley underifrån och kan faktiskt åka ur Premier League om det vill sig illa. Nu ska man ta sig an ett skadedrabbat Leicester som har fullt fokus på Roma matchen nästa vecka och lär inte mönstra ordinarie elva här. Därför tror jag ett helmotiverat hemmalag med Richarlison och Calvert-Lewin i spetsen fixar en seger för The Toffees på Goodison Park inför sina hemmafans.

SPELTIPS

Mitt spel blir Everton vinner matchen. 5U @2.36 Betinia.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela Everton vinner på Betinia