Speltips: Everton – Man United 9/4 “Det kommer nog hyvlas några…

Speltips: Everton - Man United 9/4 "Det kommer nog hyvlas några…

Robert Pettersson

Galet ångestmöte mellan två lag som båda två har underpresterat något fruktansvärt sett till både förväntningarna men också potentialen som faktiskt finns i diverse lag!

Everton

Frank Lampard har verkligen inte fått det här skeppet att segla. Utan det känns som vattentätt skott efter skott svämmas över. Och med tanke på ångestmötet mot Burnley här om dagen, som de förlorade så skiljer det nu faktiskt endast ett enda poäng ner till Burnley, och endast 3 poäng ner till Watford.

Lampards mannar har lyckats att ta endast en vinst på de sju senaste Premier League-matcherna. En vinst och sex förluster. Det är på fullt allvar i en nedflyttningsstrid där det känns som de har fortsatt nedåtkurva.

Ser man till spelet så får de det helt enkelt att stämma. Alldeles får dåligt bollinnehav, och när de väl har bollen så gör de inte mycket nyttigt heller. Så otroligt många individuella misstag som kostat så många poäng.

Man United

Även här så gnisslar det rejält i truppen. Och det är i det stora hela lite av ett skämt hur klubben styrs just nu. Man tar in en tränare som står för ett spel som dels United inte alls har spelartruppen för, men heller inte alls den filosofi som man historiskt sett står för. Nu försvann den väl helt i och med att man tog in Mourinho, men jag vill tro att det finns en glöd där någonstans som kan få syre och ta sig.

De har fruktansvärt svårt att lyckas att försvara ledning i matcherna, och har en vinst på de fyra senaste PL-matcherna. Jag vågar nog dessutom säga att med tanke på den urusla insats vi fick se senast mot Leicester där båda lagen nog förtjänade att dela på 0 poäng snarare än att få en poäng var, så är United helt borta från CL-platser.

Matchbild

Jag tror att detta kan bli en rätt hetsig match, framförallt från Everton som vill visa framför fansen hemma på Goodison att de minsann inte tänker lägga sig platta, och United vill nog försöka göra ett sista dödsryck för att försöka klättra i tabellen.

Mitt spel

Jag kommer att spela på över 3.5 kort i matchen. Hos Unibet hittar ni det just nu till ett fantastiskt fint odds på 1.86! Det är en drös punkter högre än hos konkurrenterna!

Spela Över 3.5 kort i matchen på Unibet