Speltips: Everton – Nottingham 20/8 “Det är dags nu Lampard!”

Speltips: Everton - Nottingham 20/8 "Det är dags nu Lampard!"

DannesTips

I Premier Leagues tredje omgång så möts Everton och nykomlingarna Nottingham. I en måstematch för Everton att ta tre poäng så tycker jag chansen är god att Everton löser linan över 5,5 hörnor!

Frank Lampards Everton har fått en tung start av Premier League 22/23. 0 poäng på kontot efter två matcher (Chelsea 0-1, Aston Villa 1-2). Laget spelar faktiskt helt okej. De faller kanske lite väl mycket ibland – men visar ändå moral och vilja vilket talar för att laget snart kommer få utdelning.
Nu väntar nykomlingarna Nottingham Forest på lördag eftermiddag. De tog imponerande 3 poäng mot West Ham i andra omgången. Genom att spela cyniskt och ta lagom med risker så var det Forest som chockade Londonlaget.

Speltips

Jag tror Everton kommer dominera denna match spelmässigt. De är ett dugligt lag även om Dominic Calvert-Lewin kommer vara borta från spel till november.
Laget har kreativa spelare i Demarai Gray och Anthony Gordon. Samspelet mellan dessa två kommer bli avgörande för matchens utgång. Salomón Rondón kan bytas in för att förändra en matchbild liksom Amadou Onana.

Jag tror Everton kommer trycka på ordentligt i denna match. De har bra wingers som kan fylla på kanterna och skapa inlägg, skott och hörnor. I Aston Villamatchen skapade Everton 8 hörnor och jag tror och hoppas de öser på även i lördagens match!

Spela Everton Över 5,5 hörnor på Betsson