Speltips: Färöarna – Luxemburg 7/6 “Luxemburg 2.0”

Speltips: Färöarna - Luxemburg 7/6 "Luxemburg 2.0"

Sanels Hörna

De europeiska ligorna må vara till ända men spelarna får likväl ingen semester. Det är Nations League som gör att spelarna får inställa sig på tjänstgöring. Ikväll tar Färöarna emot Luxemburg i grupp 1 i division C. Jag tror på speldominans av bortalaget och lirar Luxemburg att få över 5.5 hörnor till oddset 2.70 på Betfair.

Färöarna är likt föregående år en väldigt svag fotbollsnation. De gör inte speciellt mycket väsen av sig men det finns å andra sidan inte speciellt mycket resurser för landet att ta några större kliv framåt med sin fotboll. Man inledde gruppspelet med att förlora borta mot Turkiet med klara 4-0. I matchen hade man varken avslut på mål eller någon hörna. Hemma mot Luxemburg bör man kunna skapa mer men skall ändå inte kunna vara bättre än ett skickligt Luxemburg. Förhoppningsvis kan Färöarna spika igen och tvinga bortalaget till anfall. Ett bra scenario för kvällens hörnspel.

Luxemburg har till skillnad från Färöarna tagit enorma kliv i rätt riktning. Landet har fostrat en väldigt fin generation av spelare som håller till i bra europeiska klubbar. Man spelar en rak och offensiv fotboll och kommer till många avslut. Senast mot Litauen vann man med klara 2-0. Utöver det fick man ihop hela 10 hörnor varav 6 stycken kom i andra halvlek trots ledning. Det innebär att Luxemburg inte slutar att anfalla vid ledning vilket är viktigt vid hörnspel. Jag tror att bortalaget är de som är mest taggade på seger och kommer att pumpa på för att lyckas. Förhoppningsvis med några hörnor på kvittot. GL!

Spela Luxemburg över 5.5 hörnor på Betfair