Speltips: Finland – Tjeckien 7/5 “En försmak på ishockey-VM”

Speltips: Finland - Tjeckien 7/5 "En försmak på ishockey-VM"

DannesTips

Det är stundande VM och lördag lunch värmer Finland och Tjeckien upp i Beijer Hockey Games. Detta genrep inför VM är intressant då en hel del spännande spelare har kommit in i trupperna i båda lagen och jag tycker överspelet ser intressant ut.

Finska landslaget har spelat ganska bra senaste fem matcherna och plockat två vinster ordinarie – en vinst OT samt två förluster närmaste två.
Det är lite svårt att dra växlar då som nämnt det roteras endel och engagemang och motivation kan variera från match till match.
Näst senast vann till exempel ett hungrigt Tre Kronor och Schweiz tog alla poäng 5/5.

De spelare som kommit in och som känns bra för lördagens spel är Pesonen (1+1 mot Schweiz) i förstakedjan, Nurmi och Innala i andrakedjan. (Kollas extra vid laguppställningar lördag)

Tjeckerna är kända för sin kontringsishockey. De är kanske inte laget som skjuter flest skott på mål – men de som de avlossar är mer välriktade. Till exempel mot Tre Kronor (vinst Tjeckien 2-1) så vann Tre Kronor skotten med 14-32!

De spelare här som kommit in är till exempel Smejkal (26 mål på 47 matcher i grundseren i inhemska ligan), Zohorna (känd från IK Oskarshamn) och Vrana (13 mål på 26 matcher Red Wings).

Målvakter antar jag kommer roteras – sedan hur det faller ut är som vanligt mycket beroende på dagsformen. Det som är intressant för tipset är att båda lagen får in spetskvalitet i offensiven gentemot tidigare matcher (föregående).

Finland – Tjeckien Över 4,5 mål till oddset 1,70 Unibet

Spela Över 4,5 mål på Unibet