Speltips: Fiorentina – Udinese 27/4 “Fiorentina jagar europaspel”

Speltips: Fiorentina - Udinese 27/4 "Fiorentina jagar europaspel"

Sanels Hörna

I skuggan av Champions League finner vi ikväll tre stycken matchen tagna ur Serie A. Jag blickar mot det skönlirande Fiorentina som ikväll tar emot Udinese. Hörnor blir åter min melodi och Fiorentina att få över 5.5 hörnor klickas till oddset 2.0 på Betfair.

Fiorentina har under ledning av nye managern Italiano tagit enorma kliv i utvecklingen. De är numera laget med högst bollinnehav där de själva styr tempot och matchbilden. Laget har en fin balans av styrka, snabbhet och teknik. Ikväll ställs man mot ett formstarkt Udinese och jag förväntar mig åter en dominant insats av hemmalaget. Fiorentina som har allt att spela för kan vid seger ta sig upp på en meriterande femteplats, en plats som tar dem till nästa års Europaspel. Det bör vara en självklar målsättning för laget. Ikväll kommer de att dominera händelserna på sin hemmaplan där man är näst bäst i ligan. Udinese som kommer på besök får gärna stå emot i målprotokollet så att hemmalaget får större anledning att tänka framåt. Vill man så löser Fiorentina 6 hörnor redan i halvtid. De har förmågan.

Udinese kommer till denna match som ett av ligans mest formstarka lag. Man har i princip redan säkrat kontraktet och har därmed inte mycket att spela för. Med det sagt anser jag att motivationen inte bör vara lika hög som hos hemmalaget. Udinese har även historiskt haft väldigt svårt borta mot Fiorentina där man torskat 14 raka matcher. Min förhoppning är ändå att Udineses fina form kan göra att de matchar Fiorentina målmässigt så länge det går så att hemmalaget får anledning att pressa för ett segermål. Det vore en perfekt matchbild för kvällens hörnspel. GL!

Spela Fiorentina över 5.5 hörnor på Betfair