Speltips: Florida Panthers – Buffalo Sabres 9/4 “Poängspel på…

Speltips: Florida Panthers - Buffalo Sabres 9/4 "Poängspel på…

DannesTips

För dig som vill ha en spännande tipslapp till nattens NHL så lägger jag att Jonathan Huberdeau gör minst 2 poäng i mötet mot Buffalo Sabres.

Jonathan Huberdeau är Florida Panthers poängkung. Han leder lagets poängliga och är tvåa i NHLs totala liga efter en viss Connor McDavid.

NHLs poängliga (ca 70 matcher spelade)
Connor McDavid 108
Jonathan Huberdeau 102 (26 mål, 76 assist)
Leon Draisaitl 101
Johnny Gaudreau 99
Auston Matthews 97

Huberdeaus Panthers har en bra ”run” nu mot playoff. Fem raka segrar (2OT) och målskillnaden 30:11 senaste fem. Florida är också ligans andra rankade hemmalag efter Colorado.

Jonathan Huberdeau spelar i andrakedjan med Sam Bennett och Claude Giroux, och i första powerplayuppställningen:

Panthers Första Powerplayuppställning

Jonathan Huberdeau – Sam Reinhart – Aleksander Barkov
Claude Giroux (D) – MacKenzie Weegar (D)

Spelade en match natt till fredag svensk tid emot Carolina Hurricanes (förlust 5-3). De har andra ord en match i kroppen här gentemot hemmalaget som vilade.
Målvakt i den matchen var Craig Anderson som verkar matchas just nu i kassen för Sabres. 91:128 är Buffalos målskillnad på bortais. Notera att andramålvakt Dustin Tokarski har sämre statistik än Anderson vid alternering.

Florida Panthers är ett målrikt lag, förvisso sätter de sig ibland i situationer där underlägen måste hämtas upp, t ex nu senast mot Leafs (1-5, till 7-6 ot). Man har dessutom som signum att vara skottvilliga. Att Jonathan Huberdeau spelar med Claude Giroux och Bennet (26+18) är också intressant.

J. Huberdeau gör minst 2 poäng (inklusive förlängning ej straffar) till oddset 2,02 hos Unibet

Spela J. Huberdeau gör minst 2 poäng på Unibet