Speltips: Florida Panthers – Chicago Blackhawks 1/4 “SecondUnit!…

Speltips: Florida Panthers - Chicago Blackhawks 1/4 "SecondUnit!…

DannesTips

Natt fredag. Florida Panthers tar emot ett mer eller mindre uträknat Chicago Blackhawks.

Vi börjar närma oss slutskedet i en stentuff kamp för Florida att vinna Atlantic och förhoppningsvis East Conference. Fördel hemmalaget då de öser in mål – framförallt på hemmais.

Florida går en kanonsäsong. Vi fick försmak säsong 20/21, i år är de en av favoriterna till cupen. Laget har en stark offensiv. De spelar kreativ hockey och hemmapubliken har och kommer bjudas på flera godbitar under denna säsong.

Hemma är de ligans andra lag efter Colorado (De har dessutom bättre målstatistik än Avalanche)

Vad som är intressant för detta tips är att Chicago är tunna i år. Dessutom har de tappat sin stjärna – målvakten Fleury. Lankinen står en hel del matcher, en målvakt som framförallt har mindre rutin. Alternativen är också få. Om ni kollar målvakter när det släpps (fredag kväll) för bettet så ska jag säga att Delia är ett svagare kort.

Chicago har bra spelare men jag tycker de börjar bli lite till åren och sett över en hel säsong är deras tabellplacering klart korrekt visande.

Florida har spetsat till truppen i tradefönstret och har en stort skadefri trupp (DTD Patric Hörnqvist). Och två målvakter som är bra och jämnbördiga – med fördel Sergei Bobrovsky.

Florida Panthers -1,5 till oddset 1,90 hos Betsson

Spela Florida Panthers -1,5 på Betsson