Speltips: Florida Panthers – Washington Capitals 12/5 “Florida kan…

Speltips: Florida Panthers - Washington Capitals 12/5 "Florida kan…

DannesTips

NHL-tips i matchen Florida Panthers mot Washington Capitals natt till torsdag svensk tid. Tycker Florida har bra chans med tanke på hemmaplan.

I den här playoff-matchserien står det nu 2-2 i möten. De varvar fortsättningsvis hemma- och bortaspel och när Florida har hemmafördel här så ger jag dem tipsnicken.

I ligan var Florida i princip outstanding på hemmaplan. De hade en vinstserie från 4.e mars till 24 april med totalt 11 raka vinster (varav 8 fulltidare). Tillsammans med Colorado var Florida det lag som hade flest poäng på hemmarinken (68) och Panthers målskillnad var 192:119 +73 i Florida.
Florida spelar en offensiv hockey och skjuter mycket – de har ett i stort sett skadefritt lag också.

Här kommer Washington Capitals givetvis taggade men visade svagheter i att inte koppla grepp senast på hemmais. De hade till exempel bara 16 skott på mål (mot Floridas 32 stycken).
Senast stod Samsonov som är Capitals bättre målvakt just nu (han har stått senaste två matcherna, kan bli alternering här).

Vill ha Sergei Bobrovsky %.900 i denna viktiga match som målvakt för Florida. Svårt att säga om Capitals ”chansar” med Vanecek just nu… Floridas hemmafördel känns bra då defensiven behöver extra stöd när den är lite oorganiserad ibland – offensivt är de alla dar i veckan ligans främsta lag.

Florida Panthers -1,5 till oddset 2,05 hos Betsson

Spela Florida -1,5 på Betsson