Speltips: Florida Panthers – Washington Capitals 4/5 “Panthers tar…

Speltips: Florida Panthers - Washington Capitals 4/5 "Panthers tar…

DannesTips

NHL-tips för mötet mellan Panthers och Capitals. Här ser jag att Panthers fortsätter sin målgörarstil och med Capitals fina bortaform kan vi förhoppningsvis vänta oss ett målkalas!

Florida Panthers vann Atlantic division (och bästa grundserielag sett över båda konferenserna, Presidents’ Trophy) så lottades då mot det sämre Wildcardlaget – i det här fallet fyran i Metropolitan division Washington Capitals.

Det var något av en förvandling vi fick se i att Florida Panthers gick från att vara ett ganska medelmåttigt östkustlag – till att i år sprudla i grundserien och vinna nämnda Presidents’ Trophy.
Laget gjorde flest mål av alla lag, 340 stycken! Och, får man säga – höll defensiven ganska tajt med 246 mål insläppta. De värvade Claude Giroux vilket givetvis föll väl ut. Barkov (39 mål), Reinhart (33), Duclair (31) och Huberdeau (30) var tongivande målskyttar.

Washington Capitals tog tag i prylarna mot slutet av serien och kommer in i slutspel med helt okej form. Laget har vilat vissa spelare så det får man stämma av när kedjorna presenteras i början av veckan.

Capitals var ligans bästa bortalag med en målskillnad på plus 28 mål, det tycker jag man ska ta med även om slutspel är slutspel så att säga.

Det är två målglada lag, framförallt hemmalaget och jag hoppas båda lagen bjuder upp till kamp. Med just cupmatcher är det lite speciellt och inget av lagen kommer nog att ösa fullt första tio. Men jag tycker att det som visats av dem i grundserien gör att överspelet (ordinarie tid) känns spännande i en förhoppningsvis böljande match.

Florida Panthers – Washington Capitals
Över 6 mål ordinarie tid till oddset 1,76 hos Unibet

Spela Över 6 mål på Unibet