Speltips: Florida Panthers – Winnipeg Jets 16/4 “Målrikt möte mellan…

Speltips: Florida Panthers - Winnipeg Jets 16/4 "Målrikt möte mellan…

DannesTips

Två skottvilliga och målproducerande lag med färgstarka profiler drabbar samman när Winnipeg Jets gästar Florida Panthers natten till lördag svensk tid.

Florida Panthers ligger i toppen av Atlantic division och hotar Colorado om att bli bästa lag i grundserien. Om så blir fallet så vinner de ju också East Conference och får en gynnsammare lottning i playoff. Winnipeg är lite i en annan situation. Till att börja med spelar de i West Conference och tuffa Central division. Jets krigar för att komma till playoff på ett wildcard. Det är med andra ord så att Panthers kan spela lite mer avslappnat samtidigt som varje poäng är superviktig för Winnipeg Jets.

Jag tror det kan bli bra fart på tillställningen och har hittat ett fint odds för över 6,5 mål inklusive förläning och straffar.

Ett av Panthers vapen är powerplay. Florida har en uppsjö av nyckelspelare och jag väljer att presentera Första Powerplayuppställningen i Panthers, som är sylvass och innehåller både styrka och kreativitet: (Floridas powerplay 24% / 79% i boxplay).

Första Powerplayuppställningen Panthers
Jonathan Huberdeau – Sam Reinhart – Anthony Duclair
Claude Giroux (D) – Aleksander Barkov (D)

En sniper och viktig spelare för Jets är Kyle Connor 85 poäng 42 mål och 43 assist. Siffrorna talar lite för sig själv – nu är det han som ska leda Jets för spel i maj.
Powerplayspelet är också viktigt för Jets. I nuläget har de 21% / 74%.

Förstakedjan i Jets
Kyle Connor – Pierre-Luc Dubois – Evgeny Svechnikov

Första Powerplayuppställningen Jets
Paul Stastny – Pierre-Luc Dubois – Kyle Connor
Nikolaj Ehlers (D) – Josh Morrissey (D)

Vi har två utvilade lag som kan ösa på bra vackra dagar. Florida är ligans mest målproducerande lag med 305! mål gjorda på 73 matcher. Hemma är statistiken 174:106 det vill säga +68 (bara Colorado är bättre med +69).
Nu har Florida haft en tendens att tappa matcher och jag tror vi kan se en böljande nord-sydhockey där bortalaget faktiskt kan föra matchen.

Angående målvakter så är Sergei Bobrovsky förstavalet för coach Andrew Brunette, alternativet är Spencer Knight %.906.
I Jets har Connor Hellebuyck vaktat kassen i 62 av lagets 74 matcher, det vore för oss intressant om andrakeeper Eric Comrie fick förtroendet i matchen (det troliga scenariot är Hellebuyck vs Knight, men det kollas fredag kväll svensk tid).

Jag lägger ö6,5 mål inklusive förlängning och straffar till oddset 1,85 hos Betsson

Spela Över 6,5 mål inkl förlängning och straffar på Betsson