Speltips: Frankrike – Belgien 14/7 “Frankrike gör processen kort?”

Speltips: Frankrike - Belgien 14/7 "Frankrike gör processen kort?"

Stenberg

Hallå i stugan! Efter tre raka nederlag på mina tips är det dags för en förändring nu. Spelen har verkligen blivit stolpe ut, men efter regn kommer solsken och dags att få vind i seglet igen!

Frankrike – Belgien på New York Stadium i Rotherham är matchen jag spänt bågen i och här tror jag Frankrike fortsätter sin fina start på detta mästerskap och tar ytterligare en trepoängare. Dock är oddset alldeles för lågt för att gå på rak Frankrikeseger utan jag har blickat åt ett målspel, då jag tror detta blir, precis som Frankrikes premiärseger, en målrik historia!

På pappret ska detta vara en promenad i parken och det är klasskillnad på samtliga positioner anser jag. Frankrike visade i premiären mot Italien att man blir ett lag att räkna med i turneringen och faktum är att laget var kanske det lag som övertygade mest av samtliga, sett till motstånd? Frankrike har för dagen smått otroliga femton raka segrar och bland dom hittar vi bland annat segrar mot högt rankade nationerna, Nederländerna och Brasilien!

Skyhög kapacitet i Frankrike

Det franska laget besitter en skyhög kapacitet, där tio av spelarna kommer från giganterna Lyon och PSG. Mittbacksgeneralen Wendie Renard är otroligt bra och truppen besitter både bredd och spets för att gå långt i detta mästerskap.

Belgien står som vi vet för motståndet denna gång och för att dom ens ska ha en sportmössa här så krävs en rejäl bragdinsats av samtliga. Senast lagen möttes var 2017 och då gick Frankrike segrandes ur den med 2-0. Faktum är att Belgien inte vunnit dessa två lagen emellan sedan 1985!

I premiären lyckades laget kryssa mot Island, efter att målvakten Nicky Evrard bland annat räddade en straff. Efter matchen avslöjades det hemliga knepet att smeta vaselin på stolparna.

Frågan är om det kommer kunna rädda belgiskorna i denna kamp?

Jag tror vi kommer få se ett offensivt Frankrike från start där målet är att göra processen kort tidigt och skulle man lyckas med den taktiken så lär målen trilla in en efter en.

Att det blir minst tre mål för hemmalaget ser jag som ett riktigt bra spel och sett till statistiken så har Frankrike gjort över två mål i hela tio av lagets femton senaste matcher. Maskin!

Så länge vi ej möts av någon form av underskattning så löser man nog detta redan i den första halvleken?

Faktorer som pekar för mitt spel:

Skyhög kapacitet hos FransyskornaFrankrike på pappret bästa spelarna i hela EM?Belgien för dåliga helt enkelt!

Spelet

Jag spelar Frankrike över 2,5 mål till 1,89x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Frankrike över 2,5 mål på Svenska Spel