Speltips: Frankrike – Nederländerna 23/7 “Vive La France!”

Speltips: Frankrike - Nederländerna 23/7 "Vive La France!"

Stenberg

Hallå i stugan!

Det tog stopp vid fyra raka spel innan vi gick på pumpen i Sveriges match mot Belgien.
Sverige får ett ytterst tveksamt mål bortdömt efter 25 min. Och efter det är det enbart ett lag på planen. Tyvärr ville sig inte bollen in i första halvlek men vi tar ändå med oss en seger tillslut för vårs blå/gula hjältar och en semifinal att se fram emot!

Vi blickar som alltid framåt och siktet är nu inställt på matchen mellan Frankrike – Nederländerna som på förhand känns som en riktig rysare!

Let´s Go!

Frankrike – Nederländerna i den fjärde och sista kvartsfinalen och matchen spelas på AESSEAL New York Stadium.

Här tycker jag mig hittat ett riktigt spelvärt spel på att Frankrike löser över 1,5 mål.

Det franska laget kommer från en enkel gruppseger via en övertygande 5-1 seger mot Italien i premiären. Detta följdes upp med seger 2-1 mot Belgien och redan inför sista matchen mot Island så var gruppsegern säkrad. Detta gjorde att förbundskaptenen Corinne Diacre kunde rotera i den matchen och på så vis vila viktiga spelare inför stundande kvartsfinal.

Frankrike har aldrig kommit längre i tidigare mästerskap än en kvartsfinal, men här är känslan på förhand att möjligheterna ser ljusa ut för att nationen ska få uppleva en semifinal!

Skadedrabbat Nederländerna

Nederländerna lider av både nedåtgående form samt av skadade/sjuka spelare.
Mark Parsons har verkligen inte fått ordning på spelet och visst finns det en del förklaringar till det. Framförallt har skadorna på Lieke Martens, Sari van Veenendaa och Aniek Nouwen märkts tydligt och till råga på allt så har viktiga Vivanne Miedema och Jackie Groenen drabbats av Covid.

Som ni märker så råder det mängder med frågetecken hos det Nederländska landslaget och när ett utvilat Frankrike står på andra sidan så kommer det bli extremt tufft att orka stå emot hela vägen.

Faktorer som pekar för mitt spel:

Utvilade spelare i FrankrikeAvsaknaden av viktiga spelare i Nederländerna

Spelet

Jag spelar Frankrike över 1,5 mål till 1,72x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Frankrike över 1,5 mål på Bet365