Speltips: Frankrike – Slovakien 13/5 “Slovakien vinner mot ett svagt…

Speltips: Frankrike - Slovakien 13/5 "Slovakien vinner mot ett svagt…

Åkesson

Vi vänder oss till Hockey VM och första gruppspelsmatchen i Grupp A mellan Frankrike och Slovakien. Två lag som jag inte tror kommer gå så långt i detta VM. Jag håller dock Slovakien som ett betydligt bättre lag och detta är en match som man bör vinna ganska enkelt. Frankrike är ett utav VM:s sämsta lag och jag tror man kommer få det tufft i denna grupp.

Frankrike

Frankrike är ingen bra hockeynation och tillhör ett av de sämre lagen i turneringen. I träningsmatcherna inför VM har man mestadels förlorat, och detta mot lag så som Lettland, Slovenien och Italien. I den senaste matchen blev det förlust mot just Slovakien med 2-0. En match som Frankrike förlorade skottstatistiken med 36-17. Frankrike kommer förlora många matcher i turneringen och det börjar direkt i premiären.

Slovakien

Slovakien har ett helt okej lag, och man tillhör mittenlagen i turneringen. I senaste OS turneringen slutade man på en imponerande 3:e plats, och slag bland annat Sverige med 4-0 i bronsmatchen. Mot Frankrike är det bara vinst som räknas och man kommer säkerligen vara laddade.

Speltips

Oddsen är ganska låga på Slovakien, men detta är också en match som man bara ska vinna. Slovakien är ett bättre lag och en tredjeplats i OS inge respekt. Mitt speltips i matchen blir därför Slovakien -1.5 till oddset 1.62 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Spela Slovakien -1.5 på Bet365