Speltips: Frankrike – Tyskland 16/5 “Måstematch för Tyskland”

Speltips: Frankrike - Tyskland 16/5 "Måstematch för Tyskland"

Åkesson

Det är dags för omgång 3 i Hockey VM, och ett möte mellan Frankrike och Tyskland. Båda lagen kommer med varsin vinst och varsin förlust till denna match. Jag håller Tyskland som ett mycket bättre lag. Tyskland har som målsättning att gå långt i detta VM, och man räknar med att gå minst till slutspel. Frankrike däremot är nog mest nöjda om man håller sig kvar i A-VM, och det är inte denna typ av match man ska vinna.

Frankrike

Frankrike håller jag som ett av de sämre lagen i Hockey VM. I premiärmatchen blev det förlust mot Slovakien med 2-4, efter sent mål i tom kasse. I senaste matchen blev det dock vinst mot Kazakstan med 2-1, en oerhört viktigt vinst för Frankrike. Nu väntar Tyskland, som är ett betydligt bättre lag, och då tror jag man kommer få det tufft.

Tyskland

Tyskland har som sagt höga mål i detta VM, och man kommer med ett bra lag. I första matchen blev det förlust mot Kanada med 3-5, i en ganska jämn match. I senaste matchen tog man revansch och slog OS trean, Slovakien, med 2-1. Nu väntar ett av de sämre lagen i turneringen och då är det bara vinst som räknas.

Speltips

Tyskland har ett bättre lag och här finns klasspelare så som Seider, Stutzle och Grubauer. Frankrike är på pappret ett av turneringens sämsta lag, och här ska det skilja en hel del. Mitt speltips i matchen blir därför Tyskland -1.5 till oddset 1.85 gånger insatsen.

Lycka till!
/Åkesson

Spela Tyskland -1.5 på Bet365